Aki nemrég nyitott számlát a Gránit Banknál vélemények?
Szia!
Ha aktuális még a kérdésed, én pont tegnap előtt nyitottam náluk számlát.
Nem online végeztem, hanem bementem a Westendben lévő ügyfélszolgálati pontra és ott csináltam személyesen. Kb 10 percet vett igénybe.
A számlavezetési díj 0Ft. Van olyan számlacsomag, ahol nincs semmilyen feltétele az ingyenességnek, de akkor ennél magasabb az átutalási jutalék és azt hiszem a kártyadíj is.
Van olyan számlacsomagjuk is, ahol feltétel van. pl amit én választottam, annál 100.000Ft-nak kell állandóan a számlán lennie, és akkor a kártyadíj és az átutalási jutalék is kedvezőbb.
A bank oldalán van egy letölthető táblázat, amiben összehasonlíthatod az egyes számlatípusok díjait. Ezt a "hirdetmények" között találod azt hiszem...
Ha bankkártyát is szeretnél, és ebből is olyan típust, aminek van kártyadíja, akkor azt akkor vonják le, ha van a számládon pénz. De értelem szerűen ha nincs rajta pénz, akkor a kártyádat se tudod semmire használni.
Amúgy ha bemész és megkérdezel ilyeneket, el fogják mondani. Én is kifaggattam ilyen részletekről az ügyintéző csajt, mielőtt megnyitottam a számlámat.
Én már másfél éve náluk vagyok 10/10.
Az összes költség:
Számlanyitástól számítva évenként és megnyitáskor a kártya díja és fenntartása (ez egy összeg). Ez az állandó költség.
Másik költség pedig a tranzakciós adó. Az ehhez hasonló költségeket nem akkor vonják le, mikor utalsz, hanem hó végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!