Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Deviza számla nyitás (segítség)?

Deviza számla nyitás (segítség)?

Figyelt kérdés

Szóval külföldön fogok dolgozni.Fizetésemet euróban fogom kapni.Emiatt nyissak e egy deviza alapú számlát vagy utalhatom a folyószámlámra is?

Valamint a deviza alapú számlán euróban lessz e az összeg és Magyarországon euróban fizetik ki nekem ha leveszem a pénzt a számlámról?

2015. júl. 13. 16:15
 1/2 c4p4 válasza:
ugyanígy vagyok én is éppen. Euroban utalnak, de ha forint alapú a számlád, akkor a bank egyből átváltja neked. Ha tehát kinnt vásárolsz kártyával ill. automatából veszel le eurot akk azt szintén visszaváltja. Így sokat buksz rajta.
2015. júl. 16. 15:21
 2/2 anonim ***** válasza:
külföldi országban személyivel/útlevéllel simán nyithatsz és akkor nem buksz rajta
2016. febr. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!