Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Paypal számla nyitás után mi...

Paypal számla nyitás után mi lesz a 400 ft-tal és az 1 dollárral?

Figyelt kérdés

nyitottam egy paypal számlát, megadtam amit kért email visszaigazolás, levonta a számlámról a 400 ft-ot amit kiírt, h le is vonja, és az írta ki, h a 4 jegyű kód beírása után 2-3 munkanapon belül visszakerül a számlámra, már 5 munkanap is eltelt és még nem történt váéltozás, én olvastam rosszul? mi lesz azzal az összeggel?

A MÁSIK: levont csak úgy 1 USD-nek megfelelő összeget forintban szintén a számlámról és sehol se jelent meg csak a számlámon kevesebb volt 1 dollárral és kaptam róla sms-t, h levonta AZZAL a pénzzel mi lesz?

(nem is a pénz mennyisége mert 1 $ ide vagy oda, de hogy bizol meg bármiben ha csak ugy levon pénzt?)

2015. ápr. 22. 21:23
 1/1 anonim ***** válasza:
A 400,- Ft-ot előbb-utóbb jóváírják a Paypal-on, az 1$ pedig csak zárolás a számládon, az a zárolás is törlődik majd, vagyis visszakerül a számládra.
2015. ápr. 22. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!