Ebay csalás? Van megoldás?
igen PayPal-on fizettem,280 sikeres tranzakción vagyok túl,sosem volt problémám,vagy ha igen az ebay korrekten és gyorsan kezelte,most nem értem a hozzáállást.
"A paypal szinte mindig a vevő számára kedvezően dönt"
Ez alaptalan. Az ebay látja a többi hasonló esetet, abból valószínűsítheti is, hogy a kérdezőnek van igaza. A paypal nem látja, ő vakon kell, hogy döntsön.
Hivd fel az eBayt azonnal es beszelj veluk.
Ha nem beszelsz angolul es nincs magyar ugyfelszolgalatuk (bocs kulfoldon elek, nem tudom otthon ez hogy megy) akkor kerj meg egy ismerost aki beszel angolul (vagy egy regi angol tanarodat) hogy menjen el hozzad, ismertess vele minden reszletet es hivja o fel az eBayt es adja ki magat ugy mintha te hivnad oket. Ha kicsit beszelsz angolul akkor tudsz neki engedelyt adni hogy beszeljenek vele de ha egy mukkot sem, akkor jobb ha ugy adja elo, hogy o te vagy.
A haverom sem beszel csak alig angolul de annyit tud mondani, hogy legyszives beszeljetek a hugommal az ugyben, ilyenkor mindig atadja a telefont es en beszelek az illetekesekkel, pedig nem is vagyok a huga.
Hagyd az emailezest, hivd fel oket!!! Ha kell minden nap es beszelj veluk, ha az illeto a telefonban nem segit, kerd a feletteset "I request to speak with your supervisor" - en is mindig ezt a taktikat hasznalom, legyen az eBay, legitarsasag, vagy a helyi gazmuvek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!