Facebook Happy Aquarium hol milyen hack van? Pénzt tudok csinálni csak gyöngyöt nem tudok szerezni. Van rá valamilyen megoldás (csalás)?
Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 13:58
1/8 anonim válasza:
Azt én sem tudom.
De hogy tudsz pénzt csinálni?:O
Érdekelne:D
2/8 A kérdező kommentje:
Letöltöd a Cheat Engine 5.5-öt és azzal lehet pénzt szerezni,de elég hosszú elmondani hogyan.google-ben meg fogod találni!Kár hogy a gyöngyel nem lehet ilyet csinálni....
2010. márc. 7. 15:07
3/8 anonim válasza:
aha tudsz de köölteni nem.és frissítés után eltűnik.nekem eredetileg volt kb 50 aranyam felvittem nagyn sokra és csa 50et tudtam költeni.vagy neked jó?
4/8 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy a cheat engie-t megnyitod,aztán firefox.exe,utána store,props,aztán enable speed hack(leveszed 0-ra),vissza props és veszel valami drága dolgot(6-7db-ot),lényeg hogy 1re legyen pénzed a többi mínúszban lesz.Ha megvagy kiveszed a pipát a speed hack-ből,megkapod a dolgokat.Eladod,frissítesz és már van is pénzed :D
Jobban nem tudom leírni,mutatni kéne...
Remélem azért tudtam segíteni!
2010. márc. 7. 15:38
6/8 klauc válasza:
Sziasztok! Azért ide írok, mert talán itt gyorsabban választ kapok. Hogy lehet egymásra rakni a dolgokat az akváriumban? Le kell hozzá nyomni valamit? Mert pl. a fa tetejére nem tudom rárakni a kisházikót meg a hegyeket se tudom egymásra pakolni csak egymás mögé, de az meg úgy nem olyan és láttam máshol, hogy egymásra vannak rakva, de nekem nem megy. Köszi előre is!
7/8 anonim válasza:
nem mindegyik tárgyra lehet de vannak kifejezett olyan tárgyak amire lehet ezeket a a dekorban és azon belül a stackable-an találod
8/8 anonim válasza:
Sziasztok!
Aki írta a cheat engine-s kiegészítőt az tudna nekem segíteni hogy a cheat enginemmel hogy tudnék pénzt csinálni ugyanígy a fifában( EA sport fifa superstar )
hoz is kellene ha tudsz ahoz is akkor kérlek írd le a választ köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!