Valaki próbálta-e már? (gyulah2. wix.com/kairos2)
NoKidneysForSale-hoz hasonlóan én is ezeket a kérdéseket tenném fel. Programtervező informatikus hallgatóként bennem is felmerül néhány kérdés ez a fajta "biztonságos adatkezeléssel", mint forradalmi módszerrel kapcsolatban.
Valóban horribilis árakon kínálnak olyan tárhelyeket, amiket a világ legnagyobb techcégei szinte fillérekért.
Nemis tudom a múltkor olvastam, hogy az Amazon is beakar szállni a "felhő" bizniszbe 1-2dollár / 100 Gb árral.
Abban is biztos vagyok, hogy komoly biztonsági kockázattal jár magánszemélyek gépein szétszórni vállalati infókat, ugyanis lehet hogy azok számodra értelmezhetetlen dolgok, de egy szakember dekódolhatja őket.
Ha én mint vállalat el akarom érni a létfontosságú adataimat akkor a rendszernek össze kell szednie azokat a felhasználókat akik az adataimat tárolják és lehetőleg elérhetőek, majd az összes szétszórt cuccot újra összekel rakni, hogy én jelen időben dolgozhassak vele, majd ismét szétszórni a felhasználók között és ezt ismételgetni, minden egyes frissítéskor nem beszélve a biztonsági mentések tárolásáról. Ez sokkal drágább és költségesebb megoldás és nem jobb, biztonságosabb szerintem.
Azonkívül, ha valaki rátesz valamit azén HDD-mre akkor azzal bármit csinálhatok.
Kicsit számolgass utána kérdező:
Mennyibe kerül a legolcsóbb csomag: 125 dollár ez kb 35 ezer ft.
Mennyibe kerül egy villanyszámla? mi kb 8 ezer ft-ot fizetünk havonta és 3000 ft-ot a netért.
Egy KW/h ára kb 14 ft. Az én gépem 500 wattos. Ez 7ft óránként. Napi 10 órás bekapcsolással 70 ft-ot eszik naponta. Ez egy 30 napos hónapnál, (ha minden nap megy 10 órát), akkor 2100 ft.
Tehát 2100 ft áramot eszik havonta a gép + 3000 az internet. Ez összesen 5100ft kiadás.
Ez egy évben 12 * 5100 az 61200 PLUSSZ a 35000, ami végül 96200 FT egy ÉVBEN, mint kiadás. Ez testvérek között is a mai árfolyamon 336 dollár kb.
gyulah2. wix.com/kairos2 ITT AZT ÍRJA, hogy ez a csomag napi 0,86 dollárt hoz ami 313 dollár egy évben.
VAGYIS FULL VESZTESÉGES!! És a 35 ezer az csak egy évre szól ám. HOPPÁ azt meg kell venni újra meg újra.
#54:
Vagyok annyira biztos a saját szakmai tudásomban(nagyvállalati ügyfeleknek, multiknak készítünk alkalmazásokat, folytatunk IT tanácsadást), hogy anélkül is meg tudjam állapítani, hogy baromság az egész, hogy kipróbálnám.
Ha egyáltalán élet-/működőképes lenne is az ötlet, van rengeteg cég, akik ennél sokkal biztonságosabban, töredék áron adnak tárhelyet.
Hidd el, hogy nincs olyan cég, aki bármilyen magánszemély merevlemezén tárolna egy bitet is. Egyrészt jogi problémák is fakadhatnak belőle, másrészt meg hiába hajtogatják, hogy nem így van, hatalmas adatbiztonsági kockázattal jár, mind az adathordozó megbízhatóságát. mind pedig illetéktelenek általi hozzáférést illetően.
Előző vagyok:
Bocs, most vettem észre, hogy te vagy az a 6%-os Kairos-os, aki már korábban is írogatott ide, az előző válaszomat kérlek tekintsd tárgytalannak.
Válasz az 6-ra
Nem akartalak megtéveszteni, én tényleg benne vagyok a rendszerben. Egy dolgot egyszerűen nem tudok felfogni, pedig nem vagyok hülye. Mindenki, aki fikázza a Kairost, kívűlről mond véleményt, egyetlen olyant sem olvastam, hogy belépett, és átverték.Ha ezt meg tudod magyarázni nekem, megemelem a kalapomat előtted.Ti itt kapásból hülyének néztek kb,60000 embert a világon, aki s rendszerben benne van,anélkül, hogy volna egyetlen csalódott, átvert ember is.Én már negyedik hónapja csinálom, látom a végetlen precizitással működő rendszert, másodperc pontossággal fizetnek, a szoftverük kítünő, a cég munkatársai becsületes nyílt, komoly szakemberek, erre mindig csak az jön, hogy átverés.Bocsi, csak ennyit akartam.
Te vagy az egyik üzletkötőjük, vagy tényleg beugrottál? Mert gondolom, még nem ért vissza az eddig befektetett pénzed, mert minden csaló az elején fizet. A Kairos is. A Kros együttműködő partnerüknek jelölték többek között a Sonyt és a Nissant. A Nissan és a Sony válaszolt, és fogalmuk sincs erről a cégről. A Nissan lépéseket is tesz az ügyben, hogy a nevükkel visszaéltek. Úgy látom, bukod a lóvédat... De legalább megpróbáltad. Senki ne dőljön be! Csalás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!