Valaki próbálta-e már? (gyulah2. wix.com/kairos2)
Röviden tömören hiába is agyaltok itt a munkakerülésen..ilyen baromságokból nem lesz pénzetek!
ez egy hatalmas humbukk mint a többi a sok naív ember részére..aki meg befizet előre az meg is érdemli ! :)
27-es, te fogadjunk a 6%-os vagy, egy új regisztrációval...annyira gáz ez a dolog, amikor valaki ennyire nyomul, aztán a végén úgyis kiderül, hogy egy lúzer marad, akit lehúztak 37ezerrel...átlagos magyar ember havi jövedelmének ez közelítőleg a fele...abban az esetben, ha te a rezsit kifizetve inkább nem kajálsz, csak hogy "kockáztass", hát hajrá :D
de tudom, te egyébként is egy 400ezret kereső mérnök lehetsz, akinek ez meg sem kottyan...
bár nem egy tanult emberre vall, ha benyalja azt a maszlagot, amit erről is előadnak. már leírtam, de annyira tetszik ez a rettenetesen logikátlan üzleti modell, hogy tényleg nem értem, ebben hogy lát bárki is bármi fantáziát. azt írják, a maximális napidíjhoz elég 10 órát bekapcsolva lennie a gépnek.
na most másik oldalról ki az a hülye, aki egy olyan titkosított felhőszolgáltatásért fizet, ami nem nonstop?
főleg manapság, amikor millió másik tárhelyszolgáltató létezik, de ha valaki annyira minősített üzleti titkokat őríz, az nem sajnálja a pénzt egy saját szerverpark kialakítására.
szóval ezzel a logikával nagyjából nulla annak az esélye, hogy a te bérbeadott GB-jaidat bárki is bérbevenné ettől a cégtől...akkor vajon honnan osztana neked vissza pénzt? :D
alapjaiban bukik meg az egész mézesmadzag...
én aztán még azt sem értem, hogy akárhány embertől is hallottam ilyen mlm-es hülyeségekről, egyik sem járt még audi a8-assal, mert olyan rohadtjól bejött neki, ellenben pont, ahogy te is, órákig könyörgött, győzködött, hogy naaa, de légyszi, lépj be, ez kihagyhatatlan...
tudod mi a sikeres és gazdag emberek titka? ugye nem.
azért, mert aki valóban valamiből jól keres, az nem fogja a titkát fűnek-fának elárulni, hisz tudja, hogyha egy piacon nő a kínálat valamiből, de a kereslet nem, akkor a kisebb szelet jut egy emberre, ezáltal vagy keményebben kell dolgoznia, vagy csökken a bevétele...bár ehhez tán okosnak sem kell lenni, józan paraszti ész is elég...:D
majd ha a sanyi bácsi is teslával fog járni, aki 2 éve még kölcsönkért, hogy ki tudja fizetni a 37 ezres belépési díjat, na akkor majd elhiszem, hogy működik a dolog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!