Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Valaki próbálta-e már? (gyulah...

Liptói Tamás kérdése:

Valaki próbálta-e már? (gyulah2. wix.com/kairos2)

Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt fent az alábbi linken egy Karios nevű vállalat vagy cég, ami arra hívja fel az egyszerű emberek figyelmét, hogy a számítógépük winchester-ének ki nem használt tárhelyüket adják bérbe pénzért. Jó magam arra lennék kíváncsi , hogy vannak-e személyes tapasztalatok hogy nem átverés ez az egész , mert a leírtak alapján nem hangzik rosszul.

#passzív jövedelem #Kairos #Megbízhatósági faktor #Winchester bérbeadás
2015. aug. 7. 12:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
81%
A végén még te is elhiszed, amit beszélsz.
2015. nov. 27. 08:34
 22/85 anonim ***** válasza:
5%
Ha beléptél és kideríted, hogy átverés az egész, nyilvánosan bocsánatot kérek tőled és elismerem,hogy igazad volt. Mindaddig, amig kívülről bírálod, nem vagy hiteles.
2015. nov. 27. 08:45
 23/85 anonim ***** válasza:
86%
Nem lépek be és nem érdekel, hogy hitelesnek tartod-e a véleményemet. Szánalmas, hogy mennyire rá vagy feszülve, hogy elhitesd mindenkivel, hogy ez egy valódi befektetés, amikor egyértelműen nem léteznek a termékeik.
2015. nov. 27. 08:48
 24/85 anonim ***** válasza:
9%
Nem nyitok vitát, téged nem is érdekel az igazság, csak vagdalkozol, persze te kívülről belelátsz,mint egy látnok,hogy nincsenek termékek, annyira gyermeteg ez az egész, felesleges.Én benne vagyok,tudom,hogy vannak termékek, értelmetlen vitázni olyannal, aki csak a saját oldalát fujja,bizonyítékok nélkül.
2015. nov. 27. 09:06
 25/85 viharmadar87 válasza:
79%
Belépési dijat kérnek tőled ha munkahelyre mész?A gépem áramellátását fizesse ki ő,ha használni akarja.20 embert átver,1-nek fizet,ha senkit nem von be x idő alatt a dologba,akkor neki sem fizet.Akik behúzzák az embereket a csőbe, azok kapnak fizetést.Hivd meg a barátod és verd át alapon megy a dolog!Ennek ne dőljön be senki!Nekem még nem kellett fizetnem azért,hogy dolgozhassak!
2015. nov. 27. 14:21
 26/85 anonim válasza:
80%

Röviden tömören hiába is agyaltok itt a munkakerülésen..ilyen baromságokból nem lesz pénzetek!

ez egy hatalmas humbukk mint a többi a sok naív ember részére..aki meg befizet előre az meg is érdemli ! :)

2015. nov. 28. 20:40
 27/85 anonim válasza:
30%
Üdv emberek... én beszálltam de rágom is még a körmöm egy pár hónapig... mert kb fél év mire visszahozza a pénzt... én mondjuk megengedhettem magamnak a kockázatot... de szerintem amíg nincs ismitek akinek már lement úgy fél év minimum h senkit se regisztrált... addig ne... én sík hülye vagyok ahhoz hogyan szervezzek magamnak embereket... próbáltam weboldalt csinálni én is... 0 ember... ( ez van ebben se vagyok zseni ) ha valakit netán érdekel majd miután lejárt a fél évem és utána is kifizetett... írjon rám vagy nem tudom... 2 hónapja nyomom csak... most várom első pénzkivételem... ( és én sehol sem olvastam azt ha epaymenstre kikérek pénzt és leveszem abból a kairos is kap .__. ) de amúgy enne vagyok... és én is félek még... aki meg védte tuti valami szervező köcsög aki már vagy 200 embert berángatott... én mindenesetre teszegetem félre a pénzem és ha később is fizet még akkor ölök bele csak többet... addig meg örülök a havi 30000 ft-nak :))
2015. dec. 1. 08:58
 28/85 anonim ***** válasza:
4%
Tiszteletre méltó,hogy leköcsögözted magyarország kb.200000 lakosát, akik hálózatépítéssel foglalkoznak, Te biztosan szakértő vagy ebben.Ha ennyire cidrizel,mi a fenének szálltál bele?
2015. dec. 1. 15:39
 29/85 anonim ***** válasza:
85%

27-es, te fogadjunk a 6%-os vagy, egy új regisztrációval...annyira gáz ez a dolog, amikor valaki ennyire nyomul, aztán a végén úgyis kiderül, hogy egy lúzer marad, akit lehúztak 37ezerrel...átlagos magyar ember havi jövedelmének ez közelítőleg a fele...abban az esetben, ha te a rezsit kifizetve inkább nem kajálsz, csak hogy "kockáztass", hát hajrá :D

de tudom, te egyébként is egy 400ezret kereső mérnök lehetsz, akinek ez meg sem kottyan...

bár nem egy tanult emberre vall, ha benyalja azt a maszlagot, amit erről is előadnak. már leírtam, de annyira tetszik ez a rettenetesen logikátlan üzleti modell, hogy tényleg nem értem, ebben hogy lát bárki is bármi fantáziát. azt írják, a maximális napidíjhoz elég 10 órát bekapcsolva lennie a gépnek.

na most másik oldalról ki az a hülye, aki egy olyan titkosított felhőszolgáltatásért fizet, ami nem nonstop?

főleg manapság, amikor millió másik tárhelyszolgáltató létezik, de ha valaki annyira minősített üzleti titkokat őríz, az nem sajnálja a pénzt egy saját szerverpark kialakítására.

szóval ezzel a logikával nagyjából nulla annak az esélye, hogy a te bérbeadott GB-jaidat bárki is bérbevenné ettől a cégtől...akkor vajon honnan osztana neked vissza pénzt? :D

alapjaiban bukik meg az egész mézesmadzag...

én aztán még azt sem értem, hogy akárhány embertől is hallottam ilyen mlm-es hülyeségekről, egyik sem járt még audi a8-assal, mert olyan rohadtjól bejött neki, ellenben pont, ahogy te is, órákig könyörgött, győzködött, hogy naaa, de légyszi, lépj be, ez kihagyhatatlan...

tudod mi a sikeres és gazdag emberek titka? ugye nem.

azért, mert aki valóban valamiből jól keres, az nem fogja a titkát fűnek-fának elárulni, hisz tudja, hogyha egy piacon nő a kínálat valamiből, de a kereslet nem, akkor a kisebb szelet jut egy emberre, ezáltal vagy keményebben kell dolgoznia, vagy csökken a bevétele...bár ehhez tán okosnak sem kell lenni, józan paraszti ész is elég...:D

majd ha a sanyi bácsi is teslával fog járni, aki 2 éve még kölcsönkért, hogy ki tudja fizetni a 37 ezres belépési díjat, na akkor majd elhiszem, hogy működik a dolog :D

2015. dec. 1. 16:22
 30/85 anonim ***** válasza:
ez a válaszom elsősorban a 6%-osnak szólt, ha esetleg a 27-es mégsem ugyanaz a személy...
2015. dec. 1. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!