Valaki próbálta-e már? (gyulah2. wix.com/kairos2)
A 0%-os válaszoló tuti valami szervező.
Ráállítottam a cégre néhány embert, akik már buktattak meg hasonlókat (pl zeekrewards), és a tulajdonosok jelenleg is börtönben ülnek. Nem fog ez sokáig senkit se átverni.
A lényeg, hogy ne dőljön be ennek SENKI!
"Ráállítottam a cégre néhány embert, akik már buktattak meg hasonlókat (pl zeekrewards), és a tulajdonosok jelenleg is börtönben ülnek. Nem fog ez sokáig senkit se átverni."
Megtudhatnánk, ki vagy TE, akinek ekkora hatalma van? És miért jó neked, ha megbuktatsz bárkit is? Ez nem zeekrewards, itt valódi termékek vannak. Vagy TE nem szívesen veszed, ha az emberek megőrzik a magánéletüket?
#13: "Informatikus szakember" vagyok olyan cégnél, ahol nagyrészt nemzetközi enterprise ügyfelekkel foglalkozunk.
Belenéztem egy ilyen prezentációba és egyik részről technológiai szempontból nem kivitelezhető, másrészt pedig nincs az a retardált cég, aki az adatait a te géped merevlemezén tárolná, annak biztonságát és elérhetőségét rád bízná.
A "cloud" kifejezés mostanában nagyon trendi és jól hangzik, de véletlenül sem ezt jelenti.
A "kairos phone"-on pedig hangosan felröhögtem, szánalmas az egész parádé.
mitől piramisjáték egy MLM? onnan, hogy nem kínál semmit, csak pénzt szed be. itthon legalábbis ez a szabály...és emiatt sajnos az ilyen szardarab cégek virágoznak, a sok hülye meg egyből benyalja, hogy csak megnyitja a pénzcsapot, és jön a pénz...
azért bevallom, most, hogy rátaláltam egy ismerősnél erre(szintén wix-es oldala van, de érdekes...:D gondolom az előadáson mondták el, hogy kell megcsinálni), elgondolkoztam rajta...aztán mivel okos ember gyanakvó, inkább rákerestem erre a dologra.
meg persze alapvetően ha nem is a "Nissan-hoz" hasonló óriás cégek használják ezt a szolgáltatást, de még egy mezei ember se...ne vicceljünk már, nem néztem meg ezt az oldalt, de gondolom full ugyanazt írják benne. aszongya, hogy ha egy nap 10 órát be van kapcsolva a gép, már kapod a napidíjat...ugyan ki használna már egy olyan szolgáltatást, amiről a nap 24 órájában bármikor ne tudná elérni az adatait...senki...:D szóval már itt bukik meg ez a nagyszerű találmány működésének lehetetlensége.
én kicsit sajnálom is amúgy az ilyen embereket, akiket behülyítettek, és odáig is eljutottak, hogy lehúzzák őket a belépési díjal, de valamilyen szinten meg szánom őket, hogy ennyi eszük van.
Nagyon örülök,hogy ennyien aggódnak a "hülye" belépők miatt. Azért az érdekes ,hogy ezek a nagyon "okos" emberek, akik megmondják a tutit, egyikük sincs a rendszerben, nem látnak bele, csak kívülről bírálják.
Sokkal hitelesebb lenne egy olyan bírálat, hogy pl. "beléptem a kairos rendszerbe, de átverés az egész, nem működik, nem fizetnek stb"
A minimális belépési díj kb.37 000 Ft, ha valaki ennyit sem mer kockáztatni, annak csak a szája nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!