Egy felnőtt havonta mennyit költ élelmiszerre?
Én írom a telefonomba minden fillér költésemet, csak kajára elmegy 70e kb egy hónapban. Természetesen ebben minden benne van, üdítő, kávé, vitaminok, reggeli-ebéd-vacsora stb...
El nem tudom képzelni aki ilyen 30e-ket ír az hogy jön ki.
Az igazi Serrano sonkának meg 25000 ft kilója, még a Tescos előre csomagolnak is 4500 kilója.. Tehát vagy 10 dkg-t esztek belőle vagy vetít a kedves válaszoló. Ugyanis a 60e 3 főre napi 666 ft - hagyjuk már.
Nem mindegy,hogy milyen a srác:
-45kg
-vagy 90kg tiszta izom,kondizik mint ahogy én,nekem a kajám egyedül havi 60-80.
Vezesd már le 1 napi kajátokat pls.
De ne azt, hogy krumplis tésztát ettetek... hanem reggeli-ebéd-vacsora-innivaló.
Megeszem a kalapom ha 3x660 ft-ból kijössz.
Szerintem is lehetetlen 666Ft-ból MINŐSÉGI ételt enni.
Nekem kb. napi 70dkg csirkemell,10-15 tojás megy le,ez így sacc per kábé napi 2000Ft,durván.
Minimum kell egy ezres szerintem de az is kevés.
Igen, ez az ami nem érdekel, mert ebből nem derül ki mennyit esztek...
De merő kíváncsiságból, ha már említetted a rakott krumplit kiszámoltam..
Fogtam ezt a receptet:
Azt mondja 4 adag. 3-an vagytok, tehát egy ebédhez + vacsorához kell 6 adag.
A tesco bevásárlás oldalán mindenből a LEGOLCSÓBBAT választva az jött ki, hogy a 4 adag elkészítése 1351,1 Ft-be kerül, tehát a 6 adag 2026,65 Ft.
Az 675 ft / fő vagyis ezzel túlléptétek a napi kereteteket úgy, hogy:
- Nem reggeliztetek
- Nem ittatok semmit, maximum csapvizet
- SEMMI mást nem fogyasztottatok egész nap a 2 tányér rakott krumplin kívül - se kávé, se nasi se semmi egyéb.
Úgyhogy hagyjuk a vetítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!