Mit csinálhatok ha utánvétes csomagban nem az van amit kértem? Tehát becsaptak?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 21:02
1/8 A kérdező kommentje:
Utólag vettem észre, hogy amit rendeltem laptopot a képek netről voltak leszedve...Szóval nem is az eladó csinálta
2015. júl. 6. 21:05
3/8 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, nem érkezett meg, de félek :D főleg mióta láttam, hogy nem ö csinálta a lapiról a képet hanem netes. Bár van mikor én is lusta vagyok és megfordul a fejemben ilyen de nah...
2015. júl. 6. 21:12
4/8 anonim válasza:
ne vedd át. ha utánvétes, akkor még nem fizettél érte egy vasat sem.
egyébként pedig feljelentést tehetsz a rendőrségen, de ha te leszel az egyedüli feljelentő, akkor nem sok esélyed lesz, mert nehéz bizonyítani. esetleg a postán próbálkozhatsz, hogy tanúsítsák, hogy mi volt a csomagban, de ha jól tudom ez nem kötelező nekik.
5/8 Carragher_x válasza:
Honnan tudod, hogy nem az van a csomagban amit rendeltél, ha még a csomagot sem kaptad meg?:) Egy laptopnak a típusa, esetleg a színe számít, illetve a műszaki állapota, attól hogy magáról a gépről mondjuk a gyártó oldalán fellelhető egyik kép volt kirakva (találgatok csak, mert nem konkretizáltad), attól még miért lennél átverve?
6/8 anonim válasza:
Tehát még nem fizettél semmit, csomagot nem kaptál, de máris átverve érzed magad? Ne vedd át, ha ennyire biztos vagy benne. Bár sosem értem meg, hogy nagyobb értékű cuccoknál miért nem lehet személyes átvételt kérni? Ha meg nem pesti vagy, így jártál. Ennyi erővel előre is utalhatsz, hiszen az utánvétes csomagot is csak a fizetés után bonthatod fel.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne, de akkor is mindig bennem van a félelem annyi ilyenről olvasni...bár én még nem jártam rosszul soha
2015. júl. 8. 17:14
8/8 anonim válasza:
Pár ezer forint talán nem a világ, afelett szerintem érdemes személyesen átvenni a cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!