Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 14-15 evesen mit csinalhatok?

14-15 evesen mit csinalhatok?

Figyelt kérdés
Nincs sok penzunk es a szuleimbek az allando munka miatt alig van ideje es ha van is az mar nagyon keson van.. szeretnem kicsit levenni a vallukrol a sulyt es penzt keresni valahogy es akkor olyan kiadasokat mint neha a gyogytornam vagy ruha vasarlasa atvehetnem mivel ezek annyira nem dragak. Tudom, hogy nem dolgozhatok 14 evesen ugy mint pl. 18 evesen de hatha. Ugy tudom 15 eves kortol mar szuloi engedellyel lehet dolgozni nyaron de nem tudom, hogy merne e barki munkat adni nekem.. de csak csinalhatok valamit! Vagy nem? Tetlen ulni rosszabb mint ha probalkoznek. Szeretnek tenni ertuk valamit hiszen olyan sokat szenvednek, hogy nekunk jo legyen. Tudom felesleges ideirni, de azert kerlek titeket, hogy segitsetek. Bocsi ha kicsit hosszu lett, koszomom ha vegigolvastad es a valaszokat is koszonom. :)

2015. máj. 4. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol laksz? A helyi diákszövetkezetnél érdeklődj. Puszira senki nem fog neked munkát adni, de diákszövin keresztül nyugodtan vállalhatsz munkát.
2015. máj. 4. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Illetve ha van rá lehetőséged, akkor kutyasétáltatás, segítség a házimunkában, kerti munkában, idős embereknél, de ez szerintem itthon elég ritka :")
2015. máj. 4. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom a vlaszta majd megprobalom :D
2015. máj. 5. 06:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Valaszt*
2015. máj. 5. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!