Orfeus kérdése:
Ha főállásban bejelentett munkaviszonyom van, akkor mellette megbízási szerződéssel csinálhatok mellette mást is?
Figyelt kérdés
Ha főállásban bejelentett munkaviszonyom van, akkor mellette megbízási szerződéssel csinálhatok mellette mást is?2014. ápr. 7. 11:58
2/5 anonim válasza:
Csinálhatsz. Nálunk a munkaszerződés kiköti, hogy a munkáltatónak engedélyezni kell. Nézd meg a munkaszerződésed kitér e a másodállásra.
3/5 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy megéri? elméletileg mind a 2 munkáltatónak fizetnie kell a járulékokat, így szabadidőmbe csinálhatom a másikat, amiért szintén kapok pénz.
Vagy van valami hátulütője?
2014. ápr. 7. 12:39
4/5 anonim válasza:
Attól függ gondolom, én.10 elemi és okj tanfolyam mellet csináltam mellékmunkát(ez gondolom mond valamit), hogy fizetni tudjam a hitelem, de így vissza gondolva, azokkal a feltételekkel amik adottak voltak a munkát elvégzését illetve, ki is rakhattam volna magamra egy táblát.."Hé van felesleges heti 10-20 órám, akarja valaki hogy ingyen dolgozzak neki?" Szégyen ide szégyen oda, hülye voltam. De gondolom nálad ez nem áll fen.(Az első három hónap oké volt, utána döntenem kellett, hogy kell a pénz a változásokkal vagy nem, akkor még nem láttam bele a dologba)
5/5 anonim válasza:
nekem egyszer 3 állásom volt. Egy rendes 8 órás és kettő heti 10 órás.
Ezt egy évig nyomtam. Szépen kerestem, berendeztem a lakást, aztán abbahagytam. A munka mellett alig volt időm másra.
De ezt mindenki maga dönti el, mi éri meg és mi nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!