Nem értik a dohánymultik miért utasították el az ajánlatukat az NGM? Én értem-meg mindenki érti-miért írnak baromságokat?
Olvasom:
A 3 dohánymulti nem érti, miért utasította el ajánlatukat az NFM
??? Nem értik??
Én értem! Nem jattoltak (eleget) a megfelelő narancsos zsebbe, ennyi a magyarázat.
Miért írnak ilyen barom cikkeket?
Majdnem.
Jattoltak volna ők, csak még ezt sem hagyták nekik, mert nagyon kellett a haveroknak az a 15 milliárd évente. Na ők ezt nem értik, hogy ha ők többet jattoltak volna miért nem ők kapják a lét...
Ja értem! Már az se mindegy ki jattol már csak haver jattolhat? Nem havernek már a kenőpénze se kell?
Hát milyen maffaicsalád az ilyen? Tisztességesen már a korrupció se folyhat mint a régi szép időkben?
Hát hova jutunk így? Már bűnözni se lehet nyugodtan?
Valahogy úgy. Már nem az számít, hogy mennyit jattolsz, mint a hőskorban, hanem csak az, hogy milyen a kapcsolatod a narancsvidékkel és viktátorral.
Együtt pálinkáztatok és kolbászoztatok egy jót már kapod is tender nélkül a 15 mrd-ot!
Ha már csalunk legalább a betyárbecsület legyen meg.
Ha már kenőpénz akkor oké, de akkor nincs haver meg koma hanem aki a legtöbbet csúsztat azé a biznisz.
Akár az ördögé is, ha az fizet többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!