7 éves kislányom tegnap azzal jött haza, hogy egy idősebb lány "felvilágosította", kérdeztem mit mondott, és hát oltári baromságokat. Beszélnétek a szüleivel?
Először is lerajzolta, hogy hogy kell kinéznie a nunijának, egy ilyen körte formát rajzolt, rajta 3 kör alakú lyukkal egymás mellett :D, az egyiken pisil, a másikon majd vérzik ha nagylány lesz, és a harmadikon születik a kisbaba. Ha nincs meg úgy a 3 lyuk, akkor nem lehet gyereke. (Persze megnézte, és mondanom sem kell, hogy nem úgy nézett ki mint a rajzon).
Ha menstruál majd és nem cserél időben betétet, akkor meg is halhat, mert elvérzik.
És hasonló furcsaságok.
Ma szar kedvem volt. Elolvastam mit mondott a másik kislány, már jobb kedvem lett.
Köszönöm!
Jaj, nem :D, nem tudom ez miből jött le.
Csak tényleg annyira meg volt ijedve tegnap a lányom, először is közölte, hogy neki nem lehet gyereke, és hogy fél a menstruációtól, és átbeszéltük, hogy miért, meg mit mondott a másik lány. És kérdeztem, hogy ő is (a másik kislány) fél-e, és a lányom mondta, hogy igen, nagyon fél. Ő 9 éves. Neki (a másik lánynak) a szomszéd lány mondta, aki viszont már tényleg nagyobb lány, ő is oda jár a sulijukba, hetedik-nyolcadikos körül van, és szerintem ő direkt cukkolni, meg ijesztgetni akarhatta a kisebbet. Szóval ezért gondolom úgy, hogy a másik kislánynak sem ártana ha a szülei rendet tennének a gondolataiban. Ennyi. De tényleg nem tudom szóljak-e, mondom csak tudom kik ők, köszönünk, és fura egy ilyennel kezdeni az összeismerkedést. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!