7 éves kislányom tegnap azzal jött haza, hogy egy idősebb lány "felvilágosította", kérdeztem mit mondott, és hát oltári baromságokat. Beszélnétek a szüleivel?
10-es azt tudom. :)
Szóval azt hiszem nem jól írtam le. HÁROM gyerek van.
A lányom (7 éves), 9 éves barátnő, és annak a nyolcadikos szomszédja. A legnagyobb lány hülyítette be a középső 9 évest, aki továbbadta rettegve az én 7 évesemnek, és együtt rettegtek :D. De én azóta az enyémet megnyugtattam.
Na valahogy így. :)
Én szólnék a szülőknek. Egy évfolyamtársam azért szült 14 évesen, mert elhitte, hogy az első öt alkalommal nem lehet terhes.
Tudom, hogy 9 és 7 évesen még messze vannak ettől, de a hülyeség halmozódik, és ha nem teszik helyre időben, akkor nagy baj is lehet.
Na ezért írtam választként az egyik gyk-s kérdésre,miszerint "mikor kéne felvilágosítani a gyereket 7-9 évesen nem túl korai?" azt, hogy ekkorra az én lányom már tudni fogja mi merre meddig, mert nem akarom, hogy más félre felvilágosítsa.
Az én lányom 5 éves lesz a nyáron, de már tudja, hogy menstruálok-tehát nem vérzek el-,honnan bújik ki a baba meg hasonlók. Nem lehet elég korán elkezdeni ezeket a dolgokat.
Szerencse, hogy a lányod ezek után mert hozzád fordulni. Mi van, ha egymaga próbálta volna meg feldolgozni? Jó ideig félt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!