Eltűnt a postai csomagom?
4 munkanap telt el ( ez az ötödik), a posta szerint nem elsőbbségi csomag levél 4-9 munkanap alatt ér oda, nem elsőbbségi postacsomag pedig 5-7 napon belül.
Ebben még bőven benne vagy, várj még egy hetet, mielőtt elkezdesz aggódni.
Mivel ajánlva csak úgy tudod feladni, ha elsőbbségiként adod fel, feltételezem, eddig azért volt gyorsabb a kiszállítás, mert elsőbbségi volt.
Szép napot kívánok kedves válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm a válaszod, sikerült megnyugodnom egy kicsit. Köszönöm hálás szívvel a linket is és a tájékoztatást, akkor bízakodva és reménykedve várok még 1 hetet.
Azért tudd, hogy az üzleti koncepció miatt a Magyar Posta:
- nem kézbesít egyszerű leveleket (nincs lehetőség megtudni hol veszett el, így te vesztetted el)
- ajánlott küldeményt nem szállít ki, nem dob be róla értesítőt (mondván ő bedobta, az értesítőt te kidobtad, a szomszéd ellopta)
Nem hiszitek el, ugye én június 2.-án adtam fel ezt a csomagot, ma is telefonálgatunk a barátommal, hazaér, és megszólal telefonba, te milyen csomagot küldtél nekem? Mondtam hogy semmit, miért küldtem volna. Erre ma (július 22) kapta meg azt a csomagot, amit akkor küldtem!! Röhej amit a magyar postán művelnek.
Na mindegy, legalább megkapta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!