Milyen érzés csak enni a fizetésből?
Már megint te :)
Hányszor írjuk le neked?
TANULJ baz+,képezd magad,találj valamit ki.
Ha annyira könnyű egy IT-snak miért nem végzed el vagy miért nem kezdesz otthon tanulni fejleszteni.
Bekapcsolod a gépet,kinézed melyik prognyelv kell,tutorial és elkezded TÁDÁM.Plusz idegennyelvet tanulsz,még kérdés.
Ja,hogy ehhez meg kell mozdulni,hát igen,mi se a két szép szemünkért kapjuk a zsét.
Az a baj tudod, hogy neked van egy véleményed és akárki, akármit ír nem lehet meggyözni semmiről.
Legyél boldog azt kivánom neked, bár ilyen mentalitással úgy gondolom nem lesz könnyű.
(Én nem vagyok se melós, se informatikus, és M.O-n dolgozom és abszolut kényelmesen, jó körülmények között élek. (és nem azért, mert alám tolták))
Ezt csak, azért írtam le, hogy lássd nem csak a melós éhbérért dolgozó élet létezik. Se M.O-n se külföldön.
Az a helyzet hogy nincs vesztenivalónk. A melós a létminimum alatt tartva nem veszíthet semmit..mit vesztene? A munkáját amiből megélni se lehet?
Szerintem szervezni kellene egy ellenállást. Első körben általános sztrájk minden olyan munkakörben ahol a teljes munkaidős bér kevesebb mint a létminimum, mivel ebből hivatalosan nem lehet megélni.
POlgári jogommal élve, ellenállást szeretnék szervezni mert egy élhetőbb országot szeretnék! Magyarországon képzelem el a jövőmet, egy olyan országban, ahol a tisztességes munkááért jár legalább annyi bér amiből megélni meg lehet.
Rengetegen dolgoznak elvileg létminimum alatti fizetésért. Mi akadályozza meg őket hogy beálljanak mögém a sorba és sztrájkolunk?
Mi lenne ha esetleg tennél magadért?Képeznéd magad?
Mi tart vissza?Miért nem csinálod?
Egyáltalán kikérte,hogy melós legyél?
"Követelem hogy érje el a létminimumot legalább a melósok fizetése! Különben fegyveres forradalmat csinálok!"
Kutyát nem érdekel, hogy te mit követelsz. Egyre inkább hiszem, hogy ez csak trollkodás. Itt buktál meg:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!