Milyen érzés csak enni a fizetésből?
Ha bemész a boltba, és ki van írva, hogy a kenyér 280/kg, megveszed, vagy azt mondod a boltosnak, hogy "jaj, hát elment érte reggel, kirakta, legyen már 390 jó? adok annyit".
A vállalkozások nem jótékonysági szervezetek, annyi pénzt adnak amennyiért elvégzi akár 1 ember is a munkát. Ha holnap én meghirdetek egy állást, hogy sittet kell pakolni, 300Ft/óráért és jelentkezik rá 20 ember, akkor minek adjak nekik 800Ft-ot óránként?
3. vagyok
Ha nem trollkodsz, akkor el sem tudom képzelni, hogy maradtál eddig életben. Konkrétan semmihez nem értesz, csak hambit dobsz össze, amit egy kicsit is életrevalóbb óvodás is képes megcsinálni. Ennek ellenére elvárod, hogy annyit keres mint egy mérnök, jogász, vezérigazgató stb, akiknek diplomája van, legalább 2 nyelven beszélnek és olyan dologhoz értenek profi szinten, amihez nagyon kevesek. Miért nem fogod fel, hogy TE semmit nem érsz a piacon, mivel semmihez nem értesz.
Mindenkinek ott van a lehetőség, hogy tanuljon és sikeres legyen az életben, csak tanulni kellene.
Csakhogy ha te vállalkozó lennél, akkor nem írogatnád itt a baromságokat, mert gyorsan rádöbbennél, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy elképzeled.
A mekinek 13,6%-os negyedéves profitja van, ennek könnyen utánanézhetsz. Ha napi 15k-val számolunk, 19%-os áfa mellett, 2k bérköltséggel, ezeket kivonva marad 8k alapanyagra, bérleti díjra, rezsire, egyebekre. Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy a nap végére (-1000) - 1000 EUR közé esik a mérleg.
" mekinek 13,6%-os negyedéves profitja van, ennek könnyen utánanézhetsz. Ha napi 15k-val számolunk, 19%-os áfa mellett, 2k bérköltséggel, ezeket kivonva marad 8k alapanyagra, bérleti díjra, rezsire, egyebekre. Szerintem nem elképzelhetetlen, hogy a nap végére (-1000) - 1000 EUR közé esik a mérleg."
Na ezt meg hogy számoltad ki? Szóval veszteséges a bolt? A papa ránkfizet? De jó nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!