Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi időbe és gyakorlásba...

Mennyi időbe és gyakorlásba telt mire sikeressé váltatok a forexen?

Figyelt kérdés
hogy tanultátok meg az alapokat, melyik a kedvenc instrumentumotok, és milyen eredményeket értek el havi szinten?

2015. jún. 3. 22:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Na várjuk a kamugépeket aki a haverom haverjának a haverja bróker és húdesikeres sztorit mindjárt előadja sajátként. Naponta duplázza a pénzét 10 éve.
2015. jún. 4. 00:04
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

A forex gyakorlatilag még rosszabb, mint a rulett. Nem azt mondom hogy a forex szerencsejáték, de mert elméletben nem, gyakorlatilag viszont átverés.

A brókerek látják hogy az összes többi ügyfél mit vett és milyen áron, innentől kezdve pedig ezirányban manipulálják az árfolyamot.

Én még soha nem találkoztam olyannal aki bizonyítani tudta hogy valóban forex-ből él legalább 12 hónapja és nem csak kis öszeggel játszadozik.

2015. jún. 4. 06:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy alapjába véve a múltbeli mások teljesítménye és az elért hozamok, mennyire határozhatja meg a sikered teljesítményét?

Nem kamuként, volt hogy egy hétvége alat pénteken nyitott hétfőn zárt opcióval 2-3szoroztam a tőkémet jó paicnyitás előtti belépéssel, 2 év demozás után, pl. zacks.com előrejelzésekkel, de a hozamot pár héten belül fel is éltem más terméken. Összességében 0-val szálltam ki .

2015. jún. 4. 06:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Lehet vele pénzt "nyerni", én nem mondom hogy nem és azt is elhiszem hogy valaki akár megtízszerezte a pénzét egy hét alatt. De hosszútávon, hónapokon át ez teljesen kizárt. Mindig van aki ezt mégis állítja, de bizonyítani soha senki nem tudta még.
2015. jún. 4. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
4 év
2015. jún. 4. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:

"A brókerek látják hogy az összes többi ügyfél mit vett és milyen áron, innentől kezdve pedig ezirányban manipulálják az árfolyamot. "

Na az ilyen szakértőket bírom. Mégis hogyan manipulalják? Nagy piros tekerőgomb a FehérHázban amivel szabályozzák a EURUSD görbét?

Másrészt a nagy dumákat, meg legendákat 100 számra hallottam én is, de olyat hogy valaki megmutassa a kötéslistáját, az elmúlt 4-5 évre, és az kihoz egy 10%+ -os hozamot, olyat még nem láttam. Számtalanszor kerestek meg már hogy befektetik forexen a pénzem, tőkegaranciával havi 1-10%-ig volt már minden. Mondom, nyugodtan, egy feltételem van. Küldjenek egy kötéslistát, hogy lássam, tényleg forexezik valaki a pénzemmel, és nyereségesen. Na ilyen még sose volt.

2015. jún. 4. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:

"Mégis hogyan manipulalják? Nagy piros tekerőgomb a FehérHázban amivel szabályozzák a EURUSD görbét?"

Gondolom még sosem kereskedtél illetve nem ismered hogyan működnek a forex brókerek. Az ÖSSZES bróker olyan árfolyamot ad amilyet akar: nincs 2 bróker amelyik azonos áron kínálná az EUR/USD-t. Bármikor tudnak fals árat beiktatni, ami pont elég ahhoz hogy egy-két ügyfél bukjon. Keress rá nyugodtan, stop hunting néven fut, és utána gyere vissza ide fröcsögni.

2015. jún. 4. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:
4 éve van éles számlám kb. És tudom hogy vannak csalások chart szinten, de ezekkel akkorát lehet bukni mint ide Nagykáta. Nem is szokták csinálni, hiszen elég könnyű két chatot összehasonlítani, és ha nem jött volna létre az adásvétel, de valamiért mégis, elég könnyen kimutatható. Általában nem is ezekkel csalnak. Sokkal inkább a védett adatokkal, lásd a svájci pénzügy miniszter neje, aki feltűnően sikeres bróker volt. Amíg le nem bukott. Simán a chart átrajzolásával nagyobb a kockázat, mint a nyereség.
2015. jún. 4. 22:40
 9/11 A kérdező kommentje:
#7 Szerintem ez nem igaz, vagy ha ennyire állítod akkor nevezz meg legalább egy olyan bróker céget amelyik manipulálja a chart-jait, mert én ilyennel még soha nem találkoztam
2015. jún. 6. 14:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért manipulálná a chartot? Ez hülyeség. A brókernek is az az érdeke, h sikeres legyél, mert így termelsz neki újabb és újabb jutalékot.
2015. júl. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!