Mennyi időbe és gyakorlásba telt mire sikeressé váltatok a forexen?
A forex gyakorlatilag még rosszabb, mint a rulett. Nem azt mondom hogy a forex szerencsejáték, de mert elméletben nem, gyakorlatilag viszont átverés.
A brókerek látják hogy az összes többi ügyfél mit vett és milyen áron, innentől kezdve pedig ezirányban manipulálják az árfolyamot.
Én még soha nem találkoztam olyannal aki bizonyítani tudta hogy valóban forex-ből él legalább 12 hónapja és nem csak kis öszeggel játszadozik.
Úgy alapjába véve a múltbeli mások teljesítménye és az elért hozamok, mennyire határozhatja meg a sikered teljesítményét?
Nem kamuként, volt hogy egy hétvége alat pénteken nyitott hétfőn zárt opcióval 2-3szoroztam a tőkémet jó paicnyitás előtti belépéssel, 2 év demozás után, pl. zacks.com előrejelzésekkel, de a hozamot pár héten belül fel is éltem más terméken. Összességében 0-val szálltam ki .
"A brókerek látják hogy az összes többi ügyfél mit vett és milyen áron, innentől kezdve pedig ezirányban manipulálják az árfolyamot. "
Na az ilyen szakértőket bírom. Mégis hogyan manipulalják? Nagy piros tekerőgomb a FehérHázban amivel szabályozzák a EURUSD görbét?
Másrészt a nagy dumákat, meg legendákat 100 számra hallottam én is, de olyat hogy valaki megmutassa a kötéslistáját, az elmúlt 4-5 évre, és az kihoz egy 10%+ -os hozamot, olyat még nem láttam. Számtalanszor kerestek meg már hogy befektetik forexen a pénzem, tőkegaranciával havi 1-10%-ig volt már minden. Mondom, nyugodtan, egy feltételem van. Küldjenek egy kötéslistát, hogy lássam, tényleg forexezik valaki a pénzemmel, és nyereségesen. Na ilyen még sose volt.
"Mégis hogyan manipulalják? Nagy piros tekerőgomb a FehérHázban amivel szabályozzák a EURUSD görbét?"
Gondolom még sosem kereskedtél illetve nem ismered hogyan működnek a forex brókerek. Az ÖSSZES bróker olyan árfolyamot ad amilyet akar: nincs 2 bróker amelyik azonos áron kínálná az EUR/USD-t. Bármikor tudnak fals árat beiktatni, ami pont elég ahhoz hogy egy-két ügyfél bukjon. Keress rá nyugodtan, stop hunting néven fut, és utána gyere vissza ide fröcsögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!