Február 1-én feladtak nekem Magyarországról Németországba ajánlott, de nem elsőbbségi levélben egy telefont. A csomag február 3-án Célországba elküldve üzenettel jelenik meg. Azóta 10 nap telt el, de a levél sehol. Van esély még rá, hogy megérkezik?
Figyelt kérdés
A magyar posta mondta, hogy tudakozványt adjak be, a német posta csak annyit mond, hogy náluk iktatva még nem lett a küldemény (de ez azt is jelentheti, hogy még nem is ért ide a csomag). Érdekes, hogy 10 nap alatt nem ért ide a levél. Milyen úton mennek egyáltalán a levelek? Ha Célországba elküldve szerepel, akkor a magyar postás kilpohatta a levelet a kicserélő hivatalban, vagy akkor az útközben veszhetett el, esetleg a német kicserélős nyúlt le. Amúgy jó biznisz a postának. Feladok egy 35 000Ft-ostelefont, ellopják, és adnak 10 000Ft kártérítést (nemzetközi forgalomra nem a 15x-ös dolog vonatkozik). Vagy van esély a megérkezésre?#levél #lop a posta
2013. febr. 13. 01:54
1/3 anonim válasza:
Van.
Sajnos hiába ezek a számok amiket adnak, egyik a másik országába már más számon veszi be.
Ha rossz az irányítószám akko 2-3 hét is mire megjön a csomag. Nekem rossz irányítoszámmal adtak fel levelet és egyhónap után jött meg.
2/3 anonim válasza:
Remélem a kérdés beküldése óta már megkaptad a csomagot. A küldemény száma nem változik, a másik ország is ugyanazon a számon veszi be. Én elég sok levelet küldök külföldre, és volt olyan, hogy Németországba több, mint egy hónap alatt ért oda az ajánlott levelem. Az egész posta egy vicc...
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, megérkezett, két hét kellett hozzá (10 munkanap). A németek új ajánlott számot adnak, emiatt pl. a magyar trackingban még semmi sem látszik a levelemről, csak hogy el lett küldve a célországba.
2013. márc. 4. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!