Szerintetek melyik szerencse játéknál van a legtöbb esély a nyerésre?
2015. máj. 3. 21:27
11/16 anonim válasza:
én kaparóson nyertem eddig a legtöbbet (100 ezer)
lottón egyszer huszonvalahány ezret, meg párszor 2-3 ezret
12/16 anonim válasza:
Csak a szerencsejatek.hu kínálatából? A sportfogadás, amúgy pedig a póker.
13/16 anonim válasza:
Azért sportfogadással is csak az tud nyerni komolyabban aki ért is hozzá!
Azért ahhoz kell tapasztalat nem kevés hogy kevesebbet bukjál mint amennyit nyersz.
14/16 anonim válasza:
Hát ha nem kicsi nyereményről van szó akkor Hetes lottó/Skandináv lottó. Itt 50-100 millió a nyeremény.
Esetleg még a luxor ahol a nyeremény 8 millió, jackpottal meg ez főlé megy, 20-60 millió közzé és a luxornál 1 a fél millióhoz az esélyed.
15/16 anonim válasza:
jajj bocsi én vagyok az utolsó válaszoló! Elnéztem a nyerési esélyeket! Telitalálat 1 : 354 646 nem 1 a 500.000-hez :D
16/16 anonim válasza:
Szerintem a Tippmixen. Ott van pl. 1,02-es szorzó, jó esetben akár 97-98% esély van a nyerésre. Nem tudom, hogy van-e 1,01-es szorzó. Annak az esélye jó esetben akár a 99%-ot is eléri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!