Mi az a dolog ami nektek minden pénzt megér? Pl. Autó, barátok, családtagok, ruhák, stb?
egy NAGYON kedves ismerősöm
vagy több annál..:D
De most nem úgy gondoltam...Persze mindenkinek az az első(egészség).
Csak ha mondjuk meg van "mindened",ami a munkádhoz és egy bizonyos életvitelhez szükséges,pl:van egy működőképes autód,vannak ruháid,nincsenek kifizetetlen számláid,stb.Mi az amire azt a kis pluszt elköltöd,de tudod,hogy lehetne okosabban is,csakhát nem nagyon jön össze...
Én az antikvitással úgy vagyok,hogy nem értem:D
Pl a milliomosoknak/milliárdosoknak szervezett aukciókon több tíz(vagy száz)millió forintokat kiadnak egy-egy festményért vagy asztalért vagy akármiér,ami egy széfbe marad végig,mivel félnek,hogy ellopják.:D
Az autókat,motorokat legalább megértem:a sebesség mámora az "kézzelfogható".Tudom,hogy egy van Goghnak eszmei értéke van,csak én mondjuk nem értem a lényegét...
Jó tudom kicsit elkalandoztam meg nagyon a végleteket hoztam fel példának,de sztem így megértettétek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!