Köteles vagyok átvenni a futártól a csomagot? A fogyasztóvédelmi törvény mit ír?
Figyelt kérdés
Rendeltem az interneten egy terméket de meggondoltam magam, próbáltam elérni a céget de nem lehet,írtam e-mailt de nem válaszoltak rá! megbüntetnek ha nem veszem át a futártól?2015. ápr. 13. 17:42
11/12 anonim válasza:
Én egyszer rendeltem egyszeri adat halolaj tablettát, ami a forgalmazó tájékoztatása szerint folyamatos rendelésnek minősűl, amíg le nem mondom. Később persze nem vált be. Nem találtam a címét a forgalmazónak, mert dühömben kivágtam a dobozát is, így nem emlékeztem rá.
Amikor érkezett 3 hónap mulva egyszerűen nem vettem át. 5 év telt el így, azóta sem kerestek.
12/12 anonim válasza:
A 11/11 hozzászólónak valaszolnék! A szabályzatot ami az írásod felett van az a törvényes,de neked csak abban van igazad hogy megtéríti a futár díjat,de ez a vásárló simán előállhat a vásárlástól ha nem tetszik vagy neki mégsem felel meg az áru! De nem akarom ismételni amit írt a fogyasztó véddő,hogy hazánkban törvényben van 14 napig indoklás nélkül ela álhat a vásárlástól. Erről ennyit,olvasd el figyelmesen a törvénybe foglaltakat ne csinálj neked kedvezőt! A szabály az szabály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!