Hol lehet ilyen helyzetben segítséget kapni?
Figyelt kérdés
A helyzetünk röviden: én másfél éve idegösszeroppanást kaptam, azóta munkaképtelen voltam, férjem tartott el. Azonban most az Ő munkája is megszűnt, én már egészségileg elég jól vagyok, de még nem sikerült elhelyezkednem. Heteken belül feléljük minden tartalékunkat, nem lesz pénzünk fizetni az albérletet, és nincsenek rokonok, akik tudnának segíteni. Van-e szervezet, vagy bármi, bárki, aki ilyen helyzetben tud segíteni (munka, lakhatás, egyéb támogatás)?2015. ápr. 8. 04:32
1/6 anonim válasza:
Első körben mindig a helyi önkormányzatot keresd. Ott is - ha van - a szociális osztályt.
2/6 anonim válasza:
Első körben szedd össze magad. Ne kapj idegösszeroppanást újra.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Csak nagyon nehéz nem görcsölni, mert tényleg annyira kilátástalannak tűnik a helyzet, aludni sem tudunk a stressz miatt. :(
2015. ápr. 9. 04:27
4/6 anonim válasza:
Valamit pénzzé tenni? Telefon, számítógép, stb...
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi... nincsenek értékes tárgyaink, a telefonunk ősrégi, a gépért talán kapnánk pár tízezret, de hát anélkül meg mihez kedjünk, úgy még kisebb esély van munkát találni is.
2015. ápr. 15. 13:13
6/6 anonim válasza:
Szerintem keresd fel a munkaügyi központot. Nem nagyon szoktak segíteni, de hajts őket. Nekik is vannak állásaik, képzéseik stb. Hátha tudnak segíteni.
De inkább ne ebben bízz, hanem hogy találtok munkát. Mondjuk én Budapestet ismerem ilyen tekintetben, azért kettőtök közül egyikőtöknek csak sikerül találni valamit. Inkább erre helyezzétek a hangsúlyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!