Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elfogadnátok az anyagi segítséget ebben a helyzetben?
Nem fogadnám el,semmilyen esetben sem.Engem ne pénzeljen egy férfi se.Kitartottnak érezném magam,egy K.-nak.
Ezt az én gyomrom nem venné be!De te tudod!
Az a helyzet, hogy az, hogy ő veszi a ruhát, vagy hogy Te veszed az ő pénzéből, nos, ebben nagy különbséget nem látok :D
De ami csak a támogatást illeti... Sokan tuti azt mondják ilyenkor, hogy semmiképp, kitartott nő lennél, ésatöbbi. Szerintem ha eme valóban rövid időben igazi pár lettetek, akik együtt tervezik a jövőt, akkor oké, illetve ez a Te büszkeségeden, valamint hozzáállásodon múlik. Úgyis Neked kell döntened, az tökmindegy, mások mit szólnak hozzá. Ilyen helyzetben sosem voltam, de a fickót megértem. Ha tele lennék pénzzel s a komoly kedvesem rendesen dolgozva s még tanulva is hozzám képest szegényen élne, akkor én is segíteni akarnám anyagilag s megérteném, ha nem fogadná el, de azért nem érezném magam olyan jól, mintha igen, arra gondolnék, hogy nekem igazán nélkülözhető a pénz, neki, a szeretett lénynek jól jönne, egy pár vagyunk, most mit akadunk fenn kapcsolat hosszán vagy ilyesmi... A kezed nem tuti, hogy megkérném, de szép nagy ajándékokat adnék és látványosan megsértődnék, ha nem fogadod el :D
Nyilván van, aki másmilyen, s kétélű dolog elfogadni a pénzt akkor is, ha nincs vele problémád, én csak leírtam, hogy én mit éreznék, gondolnék, tennék.
En inkabb ugy probalnam megkozeliteni ezt a temat, hogy ha majd osszekoltoztok a rezsiben es alberletben boven tud segiteni, mar ha felesben fizetitek... Ha ott van nalad O foz, vagy vasarol be hozza... Vagy ha tenyleg akkora a szerelem akkor cuccoljatok ossze... Lakva ismerni meg a masikat! :)
Ez nem alamizsna es eltartas! Latja, hogy szukseged van ra es segitene! Hidd el a masodik hozzaszolo is rafog jonni ha gyereke szuletik, hogy ott bizony apuka finanszirozza majd a mukormet es a fodraszat is... Na akkor milyen kitartottnak erzi majd magat :)
Ne erezd magad k.nak amit irt a masodik!
Nem eloskodes vegett fogadod el, hanem segitsegkent! Es ha befejezed a sulit a kozos eletetekhez hidd el sokkal tudsz hozzajarulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!