Fel lehet venni 100millio koruli hitelt?
Figyelt kérdés
Az az otletem tamadt hogy felveszem majd befektetem es a passziv bevetelbol tudom torleszteni is es elni is tudok belole.2015. márc. 15. 01:44
1/9 anonim válasza:
Nagyszerű ötlet!Ilyen jó ötletet még sohasem hallottam!Befektetni?Ba*dki, feltaláltad a spanyolviaszt.Mellesleg mibe fektetnéd be?
2/9 anonim válasza:
Melyik bank fog neked adni "100millio koruli hitelt"?
na látod...
3/9 anonim válasza:
Persze, hogy fel lehet, sőt adnak is a bankok, ha van rá fedezeted.
Ha átgondolnád az "ötleted" rájönnél, hogy nem életképes...
4/9 anonim válasza:
Ha lehetne, akkor senki nem dolgozna csak hitelekből élne.
5/9 egy újabb válaszoló válasza:
Az NPH első körében ezt el lehetett játszani és sokan jól is jártak vele... Arbitrázsnak nevezik.
6/9 anonim válasza:
Ha van egy ingatlanod, vagy több, ami többet ér mint 100 milla, akkor simán ad bármelyik bank.
7/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? 100 a gyök alatt?
8/9 anonim válasza:
Mondjuk nem értem,hogy a bankok miért nem adnak kölcsön úgy,ha olyan ingatlant veszel belőle ami annyi bevételt termel,amiből ki tudná valaki fizetni a részleteket.Fedezet az az ingatlan lenne,amit venne a kölcsönt felvevő személy.Ha nem fizetne,egyszerűen lefoglalná az ingatlanta bank,és értékesítené.
9/9 egy újabb válaszoló válasza:
Talán azért, mert mi van, ha jön egy újabb válság é az ingatlan értéke 40%-al esik? Azt ki nyeli majd le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!