Tugyi11 kérdése:
Mit tudok tenni ha valaki rajtam akar behajtani valamit pedig nem kértem hitelt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. febr. 7. 12:33
2/11 A kérdező kommentje:
nem csak egy cég akar egy számítógépet amit nem kértem
2015. febr. 7. 12:48
3/11 anonim válasza:
Először is tisztázni kéne az egész helyzetet. De olyan kevés információt adtál az egész szituációról, amin nem igazán lehet elindulni...
4/11 A kérdező kommentje:
felhívatk és kérdezték mi van a pénzel én meg mondom nem tudok semilyen pénzről kérdeztem mia az azt mondta hogy egy alaplam meg egy cpu és mondták hogy ha nem viszem be hétfő estig akkor felkeresik a családom
2015. febr. 7. 12:57
5/11 anonim válasza:
Rendeltél a netről valamit, és nem vetted át? Vagy csak úgy random felhívtak, hogy hé adjál már pénzt alaplapra?
6/11 anonim válasza:
Ha semmi közöd hozzá, akkor min aggódsz? Biztos csak egy téves hívás...
7/11 A kérdező kommentje:
sajnos nem téves hívás mer tudták a nevem
2015. febr. 7. 13:08
8/11 anonim válasza:
Egy cég nem fenyegetne azzal, hogy felkeresik a családod. Ezek rosszakaró ismerősök, vagy csalók, akik ijesztgetéssel próbálnak pénzt kiszedni az emberekből. Tiltsd le a számot, amiről hívtak. Vagy tegyél bejelentést a rendőrségen, ha veszélyben érzed a családod.
9/11 anonim válasza:
És, az én nevem is benne van a telefonkönyvben.
Arra válaszolj, hogy vettél valaha számítógép alkatrészt tőlük? Vagy rendeltél?
10/11 anonim válasza:
ez nagyon kamuszagú kérdés. egy cég, aki felkeresi a családot? haha. ha tudják, mit vettél, vagyis mit adtak el neked, akkor nem foglalkoznak behajtással. ha behajtócég hív, ők kimehetnek személyesen, de ők nem tudják, mit vettél, csak hogy tartozol. nem is érdekli őket, hogy neked van-e alaplapod. egyébként meg miféle cég az, amelyik odaad egy ilyen terméket fizetés előtt? sem a boltban nem adják a kezedbe, sem online vásárlásnál nem szállítanak ki, amíg nem látják a pénzt.
te itt valamit nagyon ferdítesz, félinformációt adsz vagy annyit se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!