A főbérlőm 100 ezer forintot akar behajtani rajtam, számla elmaradás indokával. Pedig minden t befizettem! Mit csináljak?
az a baj,hogy a számlák sokszor eléggé összevissza jönnek és nem látom át a rendszert. De mivel eddig mindig kb.ugyanannyi volt a havi díj amit fizettem,ezért nem értem,mi történhetett!
Mondjuk néha égve hagyom a villanyt éjszakára,mert félek a sötétben egyedül. Ez annyira megdobhatja? De ennyivel??
akkor ugy érted,hogy sokkal többet használtam mondjuk villanyt vagy vizet,mint amennyit fizetnem kellet?? Én ezt nem tudtam,nekem nem mondta a csaj...bakker
Azt hittem annyit fizetek amennyit használok. Mire jó ez az átalány? Hogy jól megszivassák a lakót?
Bocsi,20 éves vagyok,nem nagyon vagyok képben,életem első albérlete...
most már értem,kicsit meg is nyugodtam,köszi! :)
egyébként azt nem értem mire jó az, hogy havonta csak egy részösszeget küldenek ki aztán később jön egy hideg zuhany? Miért nem képesek havonta a teljes összeget kiszámlázni? Ez nekem magas. Minden szolgáltató ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!