A minap kaptam egy mailt, egy francia üzletembertől, hogy 10ezer- 100millió euróig adnak hitelt 2 %-os kamatra. Nem igen hiszek a mesékben, de ez is olyan, hogy szeretné elhinni az ember. Találkozott már valaki ilyennel?
Ez így ilyen formában eléggé átverés.
Viszont Franciaországban tényleg ilyen kamatai vannak a hiteleknek, mivel ott az euró miatt az EKB határozza meg az alapkamatot, ami jelenleg 0,5% (de mi nem akarunk eurót mert az rossz...)
Kiváncsi lennék, hogy milyen adatokat adtál meg? Mert ha kiadtad a személyes adataidat ennek a francia "üzletembernek", jó esélyed van rá, hogy még vissza is élnek vele (pl. hiteleket vesznek fel a nevedre).
Amúgy ez tipikus nigériai átverés, amint befizetted a kért 598 eurót, jönne valami kifogás, hogy a bank visszatartja a hitelt és csak miután befizetsz újabb x összegeket, fogják utalni.
Pénzt te ebből soha nem fogsz látni.
Nem értem hogy lehetnek olyan emberek, akik ezt egy pillanatra is elhiszik...
Az adataidat csak úgy megadod? Szerintem utald el azt az 598 eurót... -.-
Jaj!!!!:(((
Gondolkozz már egy cseppet!!!!
Vajon miért van az, hogy az itthoni bankok egy rakás dokumentum bekérése után hetekig bírálnak és csak utána döntik el, hogy kaphatsz-e hitelt és a több milliós hitelekhez kérnek ingatlan fedezetet is.
Hát persze, roppant logikus és "felelősségteljes" hitelezésre vall, hogy egy internetes adatlap kitöltése után - ha fizetsz 598 eurót (!!!!) - adnak neked "akár" 100 millió eurót is 2% kamatra.
Megérkezett Róbert bácsi, csak tessék, tessék!
Erre szokták mondani, hogy amíg lósz.r van, lesz veréb is.
Amíg lesznek hiszékeny emberek, a csalók vígan élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!