Érdemes havi 100 ezer felett még félretenni?
Félre teszel oszt feldobod a talpad.
Volt értelme???
Tegyél félre kevesebbet, fordítsd az is ingatlanba , (butik, Garázs) azokat add ki, és élvezd hozamukat menj el nyaralni.
1: kommentre: Nem úgy indulok neki, hogy feldobom a talpam, mert ha nem és feléltem a pénzem?... Se pénz - se posztó...
Nem szivesen fektetek ingatlanba, csak a rosszat hallottam erről eddig mindenfelől...(Nem megy ki a bérlő, vizsgál az apeh stb... kinek kell ez ennyi éves fejjel?)
Az elsőnek igaza van. Mi értelme mindenről lemondani és csak takarékoskodni? Akkor már minek élni? Én a felét félretenném a többit meg elkölteném és legalább kicsit élnék. 20 év mire nyugdíjas leszel, semmi értelme ilyen hosszú időre tervezni.
A másodiknak meg aztán sok esze van. Dolgozz másod, harmad..század állásban, dolgozd át a fiatalságodat így ha lesz egy kis szerencséd akkor mire nyugdíjas lennél elpatkolsz, ha meg még szerencséd sem lesz és megéred megrokkanva a sok munkától akkor akkor lesz pénzed a gyógyszerekre.
Szép életpálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!