Összeomlott a Jófogás?
Utolsónak: rá kell kattintani a konkurens oldalon a hirdetés újraindítása gombra, és ennyi.
Amúgy szerintem ahogy ismerem a népem, elhangzott a varázsszó: INGYÉ, úgyhogy most a nagymama taknyos zsepijétől kezdve a söralátétig mindent ingyen meghirdetnek, és ez lényegében egy túlterheléses támadással ér fel- mondhatni tökön rúgta magát a jofogás. Szerintem sisteregnek a szervereik, amik eddig sem a sebességükről voltak hírese. Kéne pár nap türelem (nem nagy erény ebben az országban), és nem írogatni minden szart nekik, mert ezzel csak fokozódik a baj.
Volt már nekik ilyen ingyenes szállítás akciójuk, akkor is akadozott, de nem ennyire. Most egyszerre hirdették meg ezt és variáltak a rendszerükön és ezt már nem bírta.
Egyébként jó ötlet lenne az ingyenes szállítás, mert sokan pont azért nem rendelnek, mert a szállítás költsége nem sokkal kevesebb, mint maga a termék.
Én ezért hirdetem itt az ingatlanaimat
Szerintem sokkal jobb lesz mint a jófogás csak be kerr érnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!