Mennyibe kerülhet Németországban egy jobb nevű egyetem?
Figyelt kérdés
Üdv.
Fiam idén végez marketing szakon,de az álma :
- focista játékosmegfigyelő legyen Argentin&Német szakszövetkezetnél.
Én megmondtam,hogy nem gátlom meg,de : az életben a tej nem mindig édes,és selymes.
Kikötöttem ,fizetem neki a tanfolyamokat ,de el kell végeznie egy épp. mai világban élhető szakmát,s nem sikersztori után futni,álljon több lábon.
Ezt elfogadta,de Németországba a Luther-be akarja ezt megtenni,s hiába vetettem fel,hogy nem véletlen járnak világszerte Magyarországra az emberek,mert nem rosszak az egyetemek.
Azt aránylag tudom,hogy mire számíthatok itthon egy egyetem "árát" nézve,germán barátainknál mennyivel számíthatok többre?
2015. jan. 19. 14:08
1/2 anonim válasza:
Meg kell nézni az intézmény oldalán. Elképzelhető, hogy ingyenes.
2/2 anonim válasza:
Kedves Apuka, nem annyira jók ám a Magyarország-i egyetemek, mint ahogy azt Ön gondolja. :( Az orvosi egyetemek a kelendőek csupán nálunk. Mivel Würzburg-ban fogom kezdeni az egyetemet, így arról tudok nyilatkozni Önnek, ott 102 eurót kell befizetni szemeszterenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!