Mo-n hogyhogy szinte mindenki ilyen jól él? Nézegettem kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy ki mennyit keres, és a legtöbben 200-400e Ft körül írtak. Ezt nagyon nem tudom elhinni, hogy ilyen jó a fizetés itt.
Figyelt kérdés
2014. nov. 24. 21:59
31/33 anonim válasza:
Hogy vezetted le ezt az aranyt?
32/33 anonim válasza:
21 milliárdos államadósságunk van.. van miből jól élni! Unokáink meg majd fizetik a terheket a sóbányákban.
33/33 anonim válasza:
Óriási különbségek vannak sajnos keresetben.Hihetetlen hogy van aki 70-80-at keres s van aki meg milliós nagyságút.Én személy szerint nem keresek szarul szakmunkásként ,de ehhez éjjel 2 kor indulok 130km-re melózni(külföld),s csinálom 6 éve...sokáig már nem megy mert az ember a testés nem tudja sokáig becsapni,s bizony észre vehető kőkeményen az egészség romlás,a kevés alvás miatt is.DE jól élek évi 7-8 millió,hitel nincs 2 gyerek és egy asszony aki évi 1.3-at keres.Ebből nincs gond...de meddig lehet ezt csinálni? S jöhetek majd haza 100-ért kb.Mert itthon az én szakmában nem lehet keresni,vagy is lehet csak nehezen találsz :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!