Van ezzel kapcsolatban tapasztalata valakinek?
Figyelt kérdés
Vannak munkaközvetítők, ahol először be kell fizetni néhány ezer forintot regisztrációs díjnak. Jó munkákat ígér, különböző fesztiválokon, rendezvényeken, bevásárlóközpontokban, stb. Kicsit tartok tőle, hogy befizetem, de nem kapok munkát és még kevesebb pénzem lesz...2012. jún. 26. 10:18
1/8 anonim válasza:
Mostanáig csak átverésekről hallottam, amikor előre pénzt kértek. Az a gyanús, hogy miért nem juttatnak először munkához, majd vonják le az első fizuból a regisztrációs sarcot, hát nem?
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is ezért gyanús. Konkrétan hallottál átverésről?
2012. jún. 26. 10:40
3/8 anonim válasza:
diákmunkaszövetkezet vagy munkaközvetítő...az előbbi kérhet pénzt, az utóbbi nem
4/8 A kérdező kommentje:
A diákszövetkezet levonja az első fizetésből, legalábbis eddig mindenhol így dolgoztam.
Ez munkaközvetítő, de előre kéri a regisztrációs díjat...
2012. jún. 26. 11:13
5/8 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy jelenleg nincs erre keret, de levonhatják majd az első fizetésedből.
Egyik válaszolónak pedig üzenném, hogy SENKI nem kérhet előre semmilyen regisztrációs vagy egyéb díjat! Diákmunkaszövetkezet sem! Mindenhol a fizetésből vonják le az esetleges költségeket.
6/8 anonim válasza:
nem mondtam, hogy előre kérheti, csak azt, hogy kérheti ;)
8/8 anonim válasza:
az EU-n belül jogellenes pénzt kérni munkaerő-közvetítésért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!