Mo-n hogyhogy szinte mindenki ilyen jól él? Nézegettem kérdéseket azzal kapcsolatban, hogy ki mennyit keres, és a legtöbben 200-400e Ft körül írtak. Ezt nagyon nem tudom elhinni, hogy ilyen jó a fizetés itt.
Nekem 620 a bruttó + céges autó.
Egyéb vállalkozásaim is vannak, amiből osztalékot szoktunk kivenni.
Az "átlagosnál" és a kollégáimnál is sokkal többet dolgozok. Napi 10-12 órát + kb 2 hetente hétvégén is.
Nekem az ismeroseim egy jelentos resze 6-800e brutto korul, vagy folotte keres, mert sok multinal dolgozo, magasan kvalifikalt mernok ismerosom van, nehany vezeto beosztasban, nekik a havi egymillio bruttot is tullepi a fizetesuk.
Az o szemszogukbol a havi 400e forint brutto nem szamit jo fizetesnek, mert ok sokkal jobban keresnek.
De az tulzas hogy "mindenki" ilyen jol elne, a tobbseg Magyarorszagon nyilvan nem el ilyen jol, de azert nincsennek kevesen akik igen.
Ismerek olyanokat is, ahol egy csaladban van 2 ilyen fizetes, es a havi nettojuk 600-800 koruli.
Mi szemely szerint az asszonnyal ettol sokkal tobbet keresunk, (2,7 mill. netto havonta) de nem Magyarorszagon... Akkor a mi szempontunkbol szerintetek a havi 400 brutto az jo fizetes vagy nem?
A "sokan hazudnak" hozzaallast egy kicsit onmentegetesnek erzem. Nevtelenul itt miert hazudna barki is?
külföldön sokkal többet keresnek az emberek, szóval ezen nem csodálkozom
viszont azt azért nem akarom elhinni hogy itt ilyen rengetegen keresnek több százezreket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!