Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más is bedőlt a bináris...

Más is bedőlt a bináris opciós kereskedésnek?

Figyelt kérdés

Sok cég bináris opciós szolgáltatást nyújt, én az Optionfairt próbáltam ki, 500 EUR befizetéssel. Itt az aktuális árfolyam rátáját kell megtippelni adott időre, hogy emelkedni vagy csökkenni fog. Sikertelen ügylet után elveszik a tét, ha sikerül, akkor a kifizetés 70-80%-os. Rövidtávon is lehet fogadni, akár 60 másodperces ügylet is lehetséges. Mindent vagy semmit játék, ahol a tét magasabb, mint a profit.

Ha az ügyfélnek vesztesége van, akkor a brókercégnek nyeresége. Ellenérdekeltség van, mert a marker, market és brókercég megegyezik. Ha az ügyfél sikereket ér el, akkor egyoldalúan megváltoztatják a feltételeket, pozíció nyitásának idejét manipulálhatják. Ahhoz, hogy valós profitot szerezzünk, 5 ügyletből 3-nak kell sikeresnek lennie.

Próbálják elhitetni az emberekkel, hogy ez nem szerencsejáték, mert itt a piac kiszámítható. Sportfogadás és bináris opció között annyi a különbség, hogy ott várni kell az eredményre, itt viszont napok alatt vagyonok vesznek el, kilátástalan helyzetben lévő kispénzű embereknek utolsó reményüket vesztik.

2014. nov. 14. 12:29
1 2 3
 21/26 szaza válasza:
Szintén az optionfairnél binárisozom, és igen mondhatom lehet ezt tanulni a végletekig, akkor sem fog müködni mert manipulálják. Én nyertem az elején, nem sokat tettem be 250 usd, és megdupláztam, majd veszitettem, eddig csak sávosban fogadtam, majd már konkrétan rámentem az előrejelzésekre és célzottan fogattam megint nyertem, és hopp eltünt a gazdasági naptár az oldalról. Majd megtaláltam a magyar oldalon, nyertem és onnan is eltünt a naptár. Semmi gond megtaláltam a neten, megint nyertem, és percekre megszakadt a kapcsolat az oldallal, utána már érdekes módon mintha csúszás lenne, sokszor már lejár az idő és mégsem zár, hanem utána.... meg més sok apróság amit ha figyel valaki észre lehet venni, hogy azon vannak az algoritmusaikkal, hogy te veszits..... igy én ennél sokkal korrektebbnek tartom a sima tözsdézést, ott is lehet célirányosan a hirek beérkezése alapján fogadni de ott akkor zárod amikor akarod, és ha nem vásárolsz a betett tőkéd 1 %-ánál nagyobb összeggel akkor valószinü kirívó hirtelen változásokat is túlélsz. De, ott célszerü nagyobb összeget betenni, hogy havi szinten értelmes összeget tudj kivenni.
2016. aug. 26. 07:04
 22/26 szaza válasza:
Ajánlom a youtubon található "Igazság a forexről" sorozatot.
2016. aug. 26. 07:18
 23/26 Gras Mikleorándó válasza:
Azért mert ti megcsövültetek ebből mert nem gondolkodtok, attól még nem kéne baromságokat beszélni!
2016. szept. 12. 02:17
 24/26 Pergamon62 válasza:

Azért ez nem egészen így van! Ha van forex tudásod akkor nagymértekben megnő az esélyed, hogy sikeres kereskedéseket hajts vegre.

Ismerni kell különböző stratégiákat és együtt kell lélegezni a piac mozgásaval!

[link]

2017. jan. 28. 12:46
 25/26 anonim ***** válasza:
45%

Na az első baromság: A kifizetés nem 70-80%-os, hanem 170-180%-os. A PROFIT a 70-80%, nem a kifizetés. Tippelsz, 10$-t felraktál.. Vesztesz : 0$ nyersz 18$

Rövidtávon szinte lehetetlen megmondani merre fog menni az árfolyam. Azonban mi a helyzet a hosszútávval? Az, hogy Te tippelhetsz 1 percet is, az egy dolog.. De tippelhetsz 1 órát, 1 napot is akár. Az árfolyamváltozások nagyobb távolságokban megbízhatóbban megjósolhatóak. Míg a forexet akkor zárod, amikor kellően nagy profitot realizáltál, addig a binary optionsnál ez nem így van, és ezért kockázatos. Nyitsz, és lehet, hogy pont zárásra megy vissza az árfolyam, de egész végig nyerésben voltál. Bosszantó. De ésszel csinálva jól működik.

2017. júl. 4. 08:10
 26/26 anonim válasza:

19. Válaszoló!

A brókercég akkor is nyer ha en veszítek, vagy beijedek, mert megfordul a trandvonal és hirtelen bezárom a pozíciót. Nem ilyen viccel, mint az option fair vagy a binaris opcio, ahol megkell tippdlni elorelathatoan 1perces intervallumban vajon fel, vagy lemegy a trend. Egy értelmesebb cégnél mint pl.: iforex.com vagy xm.com korrektebbek, és ha kérem a kifizetést, akkor ndm kezdenek el trükközni.

2018. febr. 26. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!