Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Más is bedőlt a bináris...

Más is bedőlt a bináris opciós kereskedésnek?

Figyelt kérdés

Sok cég bináris opciós szolgáltatást nyújt, én az Optionfairt próbáltam ki, 500 EUR befizetéssel. Itt az aktuális árfolyam rátáját kell megtippelni adott időre, hogy emelkedni vagy csökkenni fog. Sikertelen ügylet után elveszik a tét, ha sikerül, akkor a kifizetés 70-80%-os. Rövidtávon is lehet fogadni, akár 60 másodperces ügylet is lehetséges. Mindent vagy semmit játék, ahol a tét magasabb, mint a profit.

Ha az ügyfélnek vesztesége van, akkor a brókercégnek nyeresége. Ellenérdekeltség van, mert a marker, market és brókercég megegyezik. Ha az ügyfél sikereket ér el, akkor egyoldalúan megváltoztatják a feltételeket, pozíció nyitásának idejét manipulálhatják. Ahhoz, hogy valós profitot szerezzünk, 5 ügyletből 3-nak kell sikeresnek lennie.

Próbálják elhitetni az emberekkel, hogy ez nem szerencsejáték, mert itt a piac kiszámítható. Sportfogadás és bináris opció között annyi a különbség, hogy ott várni kell az eredményre, itt viszont napok alatt vagyonok vesznek el, kilátástalan helyzetben lévő kispénzű embereknek utolsó reményüket vesztik.

2014. nov. 14. 12:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

LELEPLEZŐ INGYENES ELŐADÁSOK A FOREXRŐL

https://www.youtube.com/watch?v=KRNipOyBL0I

2014. dec. 4. 00:27
 12/26 anonim ***** válasza:
14%
mas bedolt 2evesen annak hogy ketkereken lehet jarni?en ketlabon se tudtam mas meg ketkerekuzott.noltem,tanultam... ez jutott eszembe a kerdes es kulfoldi binary forumok kozott szorfozve ahol olvasom a tapasztalt binary kereskedoket.en sajnos raerek itthon,munkanelkuli vagyok.tanulom,demozom par evig ugy dontottem.
2015. jan. 2. 15:32
 13/26 A kérdező kommentje:
felesleges időpocsékolás, nem lehet demózni. Fenti link bizonyítja és a tapasztalatom, hogy szoftveres manipuláció is van ha élesre váltasz. Mit demózol, leütöd, hogy emelkedni fog vagy süllyedni, sok ész nem kell hozzá. Mikor visszahívtam a pénzeket, egyből kaptam ajánlatokat, 200, majd 300%-os bónuszt, szoftvereket, mindent. Elmennek a maximumig, ameddig manipulálni képesek.
2015. jan. 7. 15:53
 14/26 anonim ***** válasza:
44%
vannak boltok is ahol a penztaros ott manipulal ahol csak tud.van ahol pedig mas uton probaljak fellenditeni az uzletet,ami talan hosszabb tavon fenn is marad.a tozsden az arakat nem beutni es szerencsejatszadozni kell hanem erteni hozza.ha eekig tanulod,lathato hogy legtobbszor van benne logika es elegge egyseges.
2015. jan. 15. 13:29
 15/26 anonim ***** válasza:
65%
akik a binaryban ugy tozsdeznek hogy csak fel vagy le es sok esz nem kell hozza,azok az emberek azok aki miatt jol megy a bolt,es 90szazalek ilyen,ezek miatt nincs szugseg manipulaciora egy befutott jolmeno boltosnak.en latok benne raciot es talan ha valoban odaadoan tanulom,es talalok nem csalo broker oldalakat,elkepzelhetonek tartom megelni belole
2015. jan. 15. 13:36
 16/26 anonim ***** válasza:
felesleges idõpocseklás megtanulni kétkerekün,járj 20évesen is fasza mankós négykereküvel:) jó az neked:)
2015. jan. 15. 13:55
 17/26 anonim ***** válasza:
időpocséklás meglátású!melyik oldal b#ott át?
2015. jan. 15. 13:59
 18/26 anonim ***** válasza:
11%
Ez olyan mint minden más az életben.Vagy van hozzá eszed vagy nincs és akinek nincs,abból élnek meg akiknek van. a brókercég pedig vagy fer vagy nem.talán amelyik már menő az igen,amelyik nem, annak még csalásból kell fenntartania magát!
2015. jan. 15. 14:45
 19/26 anonim ***** válasza:

elöször is a brokercég is akkor nyer, ha te is nyersz, hiszen visszakapod a pénzed + a 70%-ot (30%-ot megtart magának)

viszont ha elveszted a pénzed, akkor ő se nyer

ha mindig 70%-ot adnának, nyerő kör után mindenki veszteséges lenne

nyitnál 100 Ft-tal egy poziciót, nyernél és visszaadnának 70 Ft-ot

ehelyett nyitsz 100 Ft-tal egy poziciót és ha nyersz visszaadnak 170 Ft-ot

2015. jan. 19. 12:06
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Ő nem nyerhet ha én nyerek!Ezek nem ecn cégek,nem kõzvet itik ki a pénzed a valodi tõzsdéfe,házon belűl marad a zsé!
2015. jan. 21. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!