Van itt olyan aki ismeri a bináris opciókat?
És netán kereskedik is?
Arra lennék kyváncsi hogy mennyire megbizhatóak ezek illetve privátban szeretnék néhány kérdést feltenni!?
Van ilyen, kereskedek, az meg, hogy megbízható vagy sem nem fedi a lényeget. Lényeg, hogy ez tőzsdén kívüli kereskedés, ahol ahol a market maker és a brókercég megegyezik, lefordítva ellenérdekeltség van, ha te veszítesz, ők akkor nyernek a legtöbbet. Aki jót mond róla az 100EUR/USD és egyebeket kap utánad, ha rajta keresztül regisztrálsz.
És miért kereskedek? Egyrészt próbáltam átvágni a dolgokat, de ez jól van kitalálva, szakértőknek is 50-50%. Mivel kisebb a profit, mint a tét, ezért nem elegendő 50%-ban sikeresnek lenni, mert az is drága még. :)
Ha mégis rajtam keresztül jönnél, az jó lenne, mert ebben a piramisjátékban csak ezzel lehet biztosra keresni. Még 3 h*ly*t keresek.
nem bankárok segítenek
nem kell befizetnem, mert már több éve rendszeresen ebből élek
már az 1. évben én koptattam le a brókert hogy hagyjon békén
1., nagyon hangosan beszél, megsüketülök
2., értem én magamtól is, nincs kedvem hozzá, meg megsüketülni sincs kedvem
Szia.
Vannak megbízhatóak de vannak link brókerek is.
Ha érdekel valami nyugodtan írj.
Nincs kiadva semmi.Minden olyan cég vagy bármi ami pénzel foglalkozik azokra vonatkoznak a szabályok ennyi.
Ha annyira nem bízol akkor keresd fel őket személyesen vannak magyar brókerek is ahol személyesen is fogadnak.
Heti többször járok keresni személyesen a brókercéghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!