Melyik bináris opciós brókernek van magyar nyelvű kezelőfelülete?
BinaryDas,6option:
Binarydas elég jól náluk is vagyok ha kisebb összeget raksz be 200-500 dollárt akkor nem nagyon segítenek de ha 2000-5000 dollár között akkor más minden nap jelentkeznek nem adnak tippeket csak elmondják ,hogy mit csinálj és hogyan.Kezd el kicsibe és ha érzed,hogy működik akkor növelt a számlát.
Nincs kiadva semmi.Minden olyan cég vagy bármi ami pénzel foglalkozik azokra vonatkoznak a szabályok ennyi.
Ha annyira nem bízol akkor keresd fel őket személyesen vannak magyar brókerek is ahol személyesen is fogadnak.
Heti többször járok keresni személyesen a brókercéghez.
Undorító vagy, mert tudom, hogy semmi jóindulat nincs az emberek felé, ha komolyan védelmezed ezeket. Vagy érdekedben áll toborozni embereket, foglalkozz magaddal, keress 5 perc alatt 600 EUR összegeteket, ahelyett, hogy pár EUR összegért vezetsz meg másokat. Semmit nem jelent, hogy személyesen is be lehet menni. Gond esetén, mindig lehet másra mutogatni és magyarázkodni. Nyilván hallucináltam, amikor ezeket elmondták személyesen. Panaszt bejelenteni a következő helyen lehet
Van milliónyi összefoglaló, olvasmány:
Mi a különbség a bináris és az igazi opciók között:
Összefoglalva, virág nyelven elbújtatva a kockázatokat mindenkinek joga van sajnos önmagára nézve előnytelen ajánlatokat elfogadnia. Rengeteg a kiskapu. Természetesen betartja a szabályokat. Érdekesség, hogy amennyiben szoftveres manipulációra van bizonyítékom, úgy a magyar hatóság erre csak annyit mond, hogy ők is kiírtak ezekről is figyelmeztetést és ez az én hibám, ő nekik innentől kezdve mindegy. USA területéről jelenleg úgy tudom ki van tiltva jelenleg pl. az optionfair. Jogi hézag miatt. Természetesen a szegényebb országokban kell ezeknek a parazitáknak tevékenykedni.
Az a helyzet, hogy ciprusi bejegyzett cégek még nem jelentenek semmit.
Én még a szerencsésebb kategória vagyok, de nagyon sokan még másodszorra is befizetnek, hogy hátha jobban megy nekik. Én is örültem, hogy napi 10-12 ezer forintot kerestem egy időben, de egyértelművé vállt, hogy hosszabb távon ez nem működik és ezt a statisztika is megerősítette számomra. Minden trükköt bevetnek, hogy ne kelljen fizetniük. Ilyen a bónusz rendszere, ami egyoldalúan bármikor eltörölhető és nyereség esetén csak az eredetileg befizetett összeg vehető fel. Akkor voltam a legszerencsésebb, amikor a saját megérzéseimre hagyatkoztam, semmilyen szoftverre, vagy másoló technika, pl. etoro-ra nem...
Eleve oldalazó trendre nem fogadtam, csak emelkedőre és csökkenőre. Mindig a trend irányába, mivel nem én irányítottam a trendet, hanem szerettem volna csak beleolvadni. Általában devizapárra és minimum egy órásra, de inkább egész naposra. Soha nem szabad nézni(illetve csak rafináltan) azt, hogy a kereskedők hány százaléka mire fogad, ugyanis még ha hiteles is az adat, nem látszik, hogy belőle hányan 5 perceznek, perceznek, óráznak, stb... Az viszont érezhető kis rutin után, hogy mikor milyen sokan vesztenek, amikor lejár másoknak az idő és új kezdődik másoknak.
Másik trükk, hogy (jellemzően nem devizánál) nem működik, átmenetileg szünetel az eszközzel való kereskedés(mivel egyértelmű helyzet van). Maga a lejárat idejét is igyekszenek sokszor belőni, közben zaklatnak tippekkel. (nekik az a lényeg, hogy kereskedj, hiszen addig jár a korsó a kútra míg el nem törik)
A koronát minderre a szoftveres manipuláció adta számomra. Például hirtelen a pozíció bezárása kisebb veszteséggel(vagy kisebb nyereséggel, mondván ne kapjunk vérszemet) nem működik és ügyfélszolgálaton letagadják, mondván ilyen nem is volt. (Forexnél mindig bezárható lejárat előtt 5 perccel, valahogy amikor magasabb téttel megy a dolog hirtelen nem működik), eltérő diagramok kereskedés közben vagy kidobnak a rendszerből.
Ezek akkor gyarapodtak meg, amikor rájöttek, hogy nem fogok soha fizetni, maximum pénzt lehívni.
Ha minden játékszabályt betartanának, akkor 75%ban sikeresek lennének a tippjeim, de ez is kevés. Duplázó technika is nagy baromság, minden helyzet új és nem növekszik a nyerési esély, ha duplázok és tartom az irányt, nem figyelve a trendfordulókat. Abban egyet kell értenünk, hogy többen fognak sírni, mint nevetni. De lehet, hogy utcán majd ilyen emberekkel fogok találkozni és megoldódik majd a kapitalizmus problémája. Itt csak a befizetett pénzemben van munka, amiért megdolgoztam. Semmilyen munka, érték termelés nem történik, csak tőzsdén kívüli tippelgetés...aki ezt elolvassa és nem néz utána, amiket írok az halljon éhen. Nem elég, hogy nyílt rasszizmus van Európában és ötöd annyi pénzt kapok magyarként, mint más európai. Ugyanis nem voltak hajlandóak velem vitatkozni 100 EUR miatt az ügyfélszolgálaton. Soha ne játsszon senki a pénzével, ez a tanulság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!