A hipervándor kérdése:
Melyik bináris opciós brókernek van magyar nyelvű kezelőfelülete?
Figyelt kérdés
Én csak az Option fair-ről tudok, de szeretnék több közül választani.#bináris opció #opciós bróker
2014. okt. 24. 15:36
11/17 anonim válasza:
Ő csak ajánlotta a 2500$-os befizetést de gond nélkül lehet regisztrálni hozzájuk 200$-al is. Csak akkor a profit is kisseb illetve ha buksz jobban megérzed mint a 2500$-os számlán.
12/17 anonim válasza:
pl anvoptions es 24 optiont nem is lehet egynapon emliteni az optionfairral,tehat szerintem rossz hejen kezdted,mégha tözsdei tapasztalatod volt is.
14/17 anonim válasza:
Miért nem lehet őket említeni?
15/17 anonim válasza:
binary forum.ott minden brokerceg velemenyezve van.igaz nem magyar forum,de forditasra alkalmas bongeszovel elolvashato az egesz forum.feketen feheren leirjak melyik csalo,melyik nem.ott a forumozok fele ebbol el meg allitolag.
16/17 715.sd válasza:
Az az igazság, hogy mindig elgondolkodok, hogy honnan van a hülye embernek 500-1000-2000 dollárja, amit befizet egy opciós oldalra (anélkül, hogy tudná egyáltalán mi is az), aztán gyakorira írja ki kérdésben, hogy hogy is kell csinálni. EMBEREK!!! Értsétek meg, hogy SENKI NEM TUDJA megmondani, hogy 1 perc múlva kisebb vagy nagyobb lesz egy devizapár hányadosa. SENKI. Aki azt mondja neked, hogy ebből meg fogsz tudni élni az HAZUDIK. Lehet azt mondani, hogy csak pofázok, meg rosszindulatú vagyok, de csak előre szóltam, mert ha mégis megpróbálod, és látod elúszni a pénzed, majd visszajössz ide és elolvasod az üzenetem, nagyon hülyén fogod magad érezni. Rulettezni is lehet, lóversenyre is fogadni, meg kakasviadalra is. A különbség csak az, hogy az opciós kereskedést sokkal kevesebben ismerik és azt gondolják, ha majd ügyesek lesznek, kis pénzzel kezdenek...akkor majd szép lassan összegyűjtik a pénzt. NEM FOGJÁK.
17/17 anonim válasza:
Ha valóban nem lehet megmondani előre 1-2 percre az árfolyam mozgását akkor hogy tudtam 10 kötésből 10-et megnyerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!