Ki lesz a hibás, ha nem írom alá a kilépőpapírokat? Beperelhetnek, vagy valami?
Augusztus végén léptem ki, próbaidő alatt. Undorító egy cég, na mindegy. Ott helyben kilépőpapírt nem kaptam.
Rá 2 hétre küldtek egy levelet, hogy küldjem el a TB-kiskönyvemet, ami nem is volt, mert ez volt az első bejelentett munkahelyem. Rá megint 2 hétre kiküldték a kiskönyvet a kilépőpapírokkal, amiket ők aláírtak, gondolom nekem is alá kellett volna és visszaküldeni. 2 hete küldtek még egyet, abban nem tudom, mi van, gondolom felszólítás, hogy az előzőt küldjem vissza.
Ezeket mind az állandó lakcímemre küldték, holott egyértelműen jeleztem, hogy más városban lakom, és egyértelműen megadtam a levelezési címemet. Egyik levelet se láttam, nincs nálam, csak anyám telefonban felolvasta. Nem tudok elmenni érte.
Küldtem e-mailt, hogy meglepő módon azért adtam meg a levelezési címet, mert ott lakom, tehát oda levelezzenek, de semmi reakció.
Lehet nekem ebből bajom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!