Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miert van az, hogy mindenki...

Szuts Janosne kérdése:

Miert van az, hogy mindenki szeretne penzt keresni, dolgozni. Mikor felajanlom a munkat,10 emberbol 2 valaszol?

Figyelt kérdés

2014. okt. 1. 10:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Kedves hozzaszolo, megnyugtatlak arrol,hogy ez a munka teljesen szabalyos,es minden torvenyi szabalyozas be van tartva. Nincs regisztracios dij, stb amit emlitettel.Nekem teljesen mindegy,hogy azon emberek akik nem tudjak mirol is van szo, minden MLM jellegu dologra rahuzzak azt,hogy piramis,torvenyellenes..stb. Munkaert penzt kerni torvenyellenes..hm.. ezt TE irtad.Akkor te ingyen dolgozol a munkahelyeden gondolom.Amugy nekem megvan a csapatom,es mindenki meg van elegedve,es jol erzi magat. Olyan emberek akik tenni akarnak,es tesznek is a boldogulasukert.Nem latatlanba vadaskodnak. Epp az volt a lenyege a kerdesemnek,hogy miert nem elnek az emberek a lehetoseggel ami tiszta, lekovetheto? Miert nem szannak ra egy ket napot,hogy megismerjek a rendszert.Aztan mindenki elmondhatja a velemenyet. Attol elfogadom aki mar megtapasztalta, azt amit en ajanlok!!!!!!Akik a barati koromben vannak kozossegi oldalakon,es elbol azt mondtak az elejen,hogy a a a ez olyan mint a tobbi,most latjak amit elertem ,es ujra kifogasokat keresnek:Jah neked konnyu,belemertel vagni az elejen...hat akkor kellett volna ramenosebbnek lenned..stb...En mar csak olyanra szanok idot akirol latom,hogy igen is akar valtoztatni.
2014. okt. 3. 14:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Meg valami,en nem mondtam,hogy az evszazad uzlete,es nem is misztifikaltam.Azt sem mondtam ,hogy milios bevetelek lesznek a szamlamon, azt sem mondtam,hogy nem kell dolgozni.
2014. okt. 3. 14:56
 13/19 anonim ***** válasza:
Mert pilótajátékot szervezel, és oda toborzol. Azzal hitegeted az embereket, hogy de hát csak 3 ember kell, és annyi embert mindenki tud hozni, közben az interneten vadászod a balekokat, mert valahogy nem indult be mégsem a duplázódás nálad (triplázódás). Hagyjad már! Vagy építs rendes MLM üzletet, olyan céggel, akinek székhelye is van, vagy hagyd az iparágat a fenébe, és ne rontsd a színvonalát és a megítélését!
2014. okt. 3. 16:39
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekem megvan a csapatom,es nem vadaszok senkire, bocs! Attol,hogy te legbol kapott dolgokat gondolsz az en uzletem moge nekem nem lesz rosszabb az eletem!Tobb mint egy evtizede foglalkozom halozatepitessel,es meg soha nem csaptam be senkit!!! Aki ismer az tudja. A munkatarsaimtol,csak koszonetet kaptam.Soha senki sem nevezett csalonak, vagy olyan szemelynek aki rosszat tett volna masokkal.Tehat ettol kezdve irhatsz amit akarsz,en ezzel lezarom a kommentet a magam reszerol.
2014. okt. 3. 17:32
 15/19 anonim ***** válasza:

"Nekem megvan a csapatom,es nem vadaszok senkire, bocs!"

Dehogynem! Privát üzeneteket írsz témában válaszolóknak. Nekem is. Ez nem baj, ne érts félre...

Figyelj rike! Örülök, hogy mlm-ben gondolkozol, tudom, hogy van múltad, amwayeztél is... De hidd el, nem ez lesz az, amit keresel! ;) És az emberek sem ezt keresik. Azért válaszol 10-ből csak kettő..

2014. okt. 3. 18:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Nem amwayeztem soha
2014. okt. 3. 20:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Még ha ez fizet is rendesen egyértelmű hogy ez emberek félnek, nem mernek belépni hisz pont az ilyen munkákról azt lehet hallani hogy csak lehúzás és sok tényleg az!!!!

De nem tudom miért olyan érdekes én hirdetem az Avont, ha meghirdetem rendesen, úgy hogy bele van írva az Avon és a dolgok lényege nem reagál rá senki, szinte csak az ír vissza aki már foglalkozik vele hogy én már avonozok! De ha úgy hirdetem meg hogy semmi konkrét nincs beírva csak pár szó máris írnak egy csomóan! Ez számomra érthetetlen hogy miért nem érdekli őket egy olyan dolog amit mindenki ismer de egy olyanra amiről azt se tudják micsoda meg nagyon sokan jelentkeznek!

2014. okt. 5. 12:28
 18/19 A kérdező kommentje:

Hat igen ez a pszichologia.A mostani munkam soran hallok sok sztorit.En mar azt csinalom,hogy kiteszem az egyik kozossegi oldalra azt,hogy hogy haladok.Pl tegnap kaptam graulaciot a mentoromtol nyilvanosan,azert mert 1 napon 3 uj munkatarsat inditottam el sikeresen.En felvallalom a celjaim,es ezt az emberek kovetni tudjak.Most mar,jelentkezik aki regebben nem tette. Elmondjak,hogy miert nem valaszolta.PL.befektettem egy x.y. cegbe nem kis osszeget, de nem jott a hozam,majd hamarosan kifizetnek minket.Ezt mondjak lassan 1 eve.A masik sztori:Azt gondoltam,itt is feleveket kell dolgozni mire egy kis penzhez jutok.Erdekes modon,ahova nagy penzekkel kell beszalni ,abba belemennek az emberek.Persze,mert azt gondolja,hogy beteszem a penzem,minel tobbet,aztan dol a le munka nlkul is.En mar nem bizonygatok semmit.Mindenkinek joga van valasztani.Vagy tesz a boldogulasaert, vagy csak panaszkodik,hogy milyen rossz is neki.

Az Avonrol csak annyit,hogy a volt szomszedasszonyom nagyon nagyon regota Avonozik,es torzsvasarloi vannak, eleg szep jovedelme van belole..Ha valaki kitarto es csinalja annak meg is van az eredmenye.Csak bele kell vagni,es nem szabad 1 honap mulva abbahagyni.

2014. okt. 5. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok az Avonos. Igen, sokszor ütközik az ember nehézségekbe, de nem szabad feladni! Sajnos én koordinátorként ezt igen sokszor tapasztalom! És ha feladtam volna már az első nehézség után, bizony már 1 hónap után lemondtam volna, de nem, az nem én lennék!!! :)

Üziben elküldöd te mivel foglalkozok??? Csak kíváncsi vagyok! :)

2014. okt. 9. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!