Ötletek kellenének! Szereznem kell 250 ezer forintot. Nincsenek rokonaim, a barátok, ismerősök nem tudnak segíteni. Mit tegyek?
Lassan kiraknak az albérletemből, és nem is ezzel van a legnagyobb baj. Egy hete lett bejelentett munkahelyem, azelőtt alkalmi munkáim voltak csak sajnos, emiatt felhalmoztam 100700 forintnyi adósságot az albérletemen. A főbérlő ugyan mindent kifizet, de jövő szerdáig van haladékom, hogy fizessek. Emellett valakinek vettem ajándékba telefont, ami az én nevemen volt. Előfizetéses, ami nem lett rendszeresen rendezve, éppen ezért most énrám vernek 88000 forintnyi adósságot, amit, ha nem fizetek ki, már a börtönbüntetés a kilátás. Mit tegyek? Honnan juthatnék 250 ezer forinthoz?? Már az összes lehetséges helyen igényeltem hitelt, de mindenhol elutasítottak, mert ugye egy hete vagyok bejelentve. Már nem tudom, mihez kezdjek, az öngyilkosságon gondolkodom, ami persze nem megoldás, de az sem, ha éhenhalok, és ráadásul egy híd alatt, magányosan, fagyoskodva. Ismerősökhöz nem mehetek lakni, a közelebbi ismerőseim mind a szüleikkel laknak, ráadásul legtöbben sokkal messzebb a munkahelyemtől, ahová így is kényes bejárni. Kérlek, adjatok ötleteket, hogyan tudnám ezt megoldani!! Előre is köszönöm!!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!