Egy részről teljesen publikus a szzrt éves beszámolója, más részről az is teljesen publikus, hogy mennyit forgat vissza a nyereményalapba.
Harmadrészt mivel több ezren dolgoznak a szerencsejáték zrt-nél és a nemzeti vagyonkezelőnél (ami ugye a tulajdonosa a cégnek), így elég nehéz lenne fenntartani a bullshitet.
Nem végső soron pedig több lottónnyertes is vállalta már az arcát - a legutolsó nem is olyan régen, talán fél éve.
persze, lehet e mögé is ideológiát gyártani, hogy biztos az is kamu meg fizetett színész, de ez azért már kicsit meredek lenne...
2014. szept. 7. 10:53
12/17 anonim válasza:
Mindenki imádja az összeesküvés-elméleteket. Ezzel nem lehet mit tenni, aki nem hiszi el, hogy tényleg lehet nyerni a lottón, az ne higgye, nem a mi bajunk...
2014. szept. 7. 11:41
13/17 anonim válasza:
Szerintem már a statisztikát is meghamisították. Hiszen mindenki úgy emlékszik, hogy régen több ötös volt. :)
2014. szept. 7. 14:48
14/17 anonim válasza:
De szerintem az a buta, aki lottózik. :))
2014. szept. 7. 14:49
15/17 anonim válasza:
Normálisak, csak fogalmuk sincs a valószínűségekről, meg egyáltalán, nem látják át a témát és könnyebb nekik mindenféle összeesküvés elméleteket kitalálni!
2014. szept. 8. 14:29
16/17 anonim válasza:
Én normális vagyok és a hit ebben a témában nem is jó kifejezés,hiszen nem különösebben szoktam foglalkozni az ilyen népámításokkal,mert akkor mondjuk napi szinten rágódhatnék a politikán vagy a reklámokon,szóval ezekből inkább kimaradok,de bevallom ha választanom kéne reálisabbnak tartom azt,hogy kamu,minthogy színtiszta igazság az,amit egy számítógépes - TV-s világ tár a közönség elé.De nem vagyok teljesen "hit"vesztett,mert például a sorsjegyekben inkább hiszek,pedig azzal sem nyertem még nagyobb összeget.De ellenőrizhetőbbnek tartom.
2014. szept. 14. 16:15
17/17 anonim válasza:
Egyébként az összes szerencsejátéknál nyilvános adat a nyerési esély. Utána lehet nézni! Csak sok ember nem tudja elképzelni az extrém kicsi valószínűségeket.
(Nagyobb az esély, hogy 30km-es autózás alkalmával halálos balesetet szenvedünk, mint a lottó 5-ösnek. Bocs a szomorú hasonlatért.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!