Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket csaptak már be?

Titeket csaptak már be?

Figyelt kérdés

Leszbikus vagy biszex lányok, titeket már csaptak be, hazudtak itteni ismerkedés folyamán? Úgy értem először tök normális meg minden, küld is fotót, de ahogy küldi a fotókat mintha mindig kicsit másabb ember lenne rajta. Volt veletek valami hasonló? Felvettétek a kapcsolatot fb-on is, de ahogy pl ti rájöttetek, hogy valami nem stimmel egyből tíltott.

Lány

2014. aug. 30. 14:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mindenkit csaptak már be, akit nem, azt majd később.
2014. aug. 30. 14:09
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem még nem is sikerült ismerkednem biszex nővel. Pedig jó lenne. Sose találtam komolyat. Én mondjuk képet nem is fogadok el. Ha tényleg biszex és nő akkor vegye a fáradságot találkozásra vagy mutassa meg magát ő is kamerában.
2014. aug. 30. 14:11
 3/16 A kérdező kommentje:
Megtudhatom a korotokat?
2014. aug. 30. 14:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Persze. 14/f :D
2014. aug. 30. 14:19
 5/16 anonim ***** válasza:

Engem még nem csaptak be.

19f

2014. aug. 30. 14:22
 6/16 A kérdező kommentje:
Reménykedjek abba, hogy én értettem félre s nem hazudott? Vagy ez álomvilág lenne akkor?
2014. aug. 30. 15:15
 7/16 anonim ***** válasza:

Az ilyen ismerkedések sokszor becsapósak.

Rengeteg az unatkozó, középkorú férfi :D.

2014. aug. 30. 16:33
 8/16 anonim ***** válasza:

Eddig két emberrel beszéltem innen máshol is, de biztos voltam benne, hogy tényleg azok, akinek/aminek mondják magukat. A többiről még itt, körülbelül a második üzenetváltás után kiderült, hogy hazudik, mert vagy nem nő, vagy, nő, de nem leszbikus, vagy... nem is érdemes felsorolni a variációkat. Szóval előfordul.

22/L

2014. aug. 30. 18:01
 9/16 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :) jöhetnek történetek, ha voltak ilyen tapasztalataitok.
2014. aug. 30. 19:36
 10/16 anonim válasza:
Legalább 5 alkalommal volt már ilyen velem.Elkezdtünk beszélgetni,jófejség,haverság,képcsere..face link,és ott folytattuk.Kép nem ugyanaz,csak egy darab van fent nála,ilyen olyan indokkal..még hiszek neki,de már gyanus.Aztán egyszer csak pakk,eltűnnek ;) hogy ennek mi értelme..?! Más képeivel dobálózni,hazudni és élvezkedni..2014 ;) 20l/l
2014. aug. 31. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!