Leszbikus vagy biszex lányok, titeket már csaptak be, hazudtak itteni ismerkedés folyamán? Úgy értem először tök normális meg minden, küld is fotót, de ahogy küldi a fotókat mintha mindig kicsit másabb ember lenne rajta. Volt veletek valami hasonló? Felvettétek a kapcsolatot fb-on is, de ahogy pl ti rájöttetek, hogy valami nem stimmel egyből tíltott.
Mindenkit csaptak már be, akit nem, azt majd később.
2014. aug. 30. 14:09
2/16 anonim válasza:
Nekem még nem is sikerült ismerkednem biszex nővel. Pedig jó lenne. Sose találtam komolyat. Én mondjuk képet nem is fogadok el. Ha tényleg biszex és nő akkor vegye a fáradságot találkozásra vagy mutassa meg magát ő is kamerában.
2014. aug. 30. 14:11
3/16 A kérdező kommentje:
Megtudhatom a korotokat?
2014. aug. 30. 14:13
4/16 anonim válasza:
Persze. 14/f :D
2014. aug. 30. 14:19
5/16 anonim válasza:
Engem még nem csaptak be.
19f
2014. aug. 30. 14:22
6/16 A kérdező kommentje:
Reménykedjek abba, hogy én értettem félre s nem hazudott? Vagy ez álomvilág lenne akkor?
2014. aug. 30. 15:15
7/16 anonim válasza:
Az ilyen ismerkedések sokszor becsapósak.
Rengeteg az unatkozó, középkorú férfi :D.
2014. aug. 30. 16:33
8/16 anonim válasza:
Eddig két emberrel beszéltem innen máshol is, de biztos voltam benne, hogy tényleg azok, akinek/aminek mondják magukat. A többiről még itt, körülbelül a második üzenetváltás után kiderült, hogy hazudik, mert vagy nem nő, vagy, nő, de nem leszbikus, vagy... nem is érdemes felsorolni a variációkat. Szóval előfordul.
22/L
2014. aug. 30. 18:01
9/16 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! :) jöhetnek történetek, ha voltak ilyen tapasztalataitok.
2014. aug. 30. 19:36
10/16 anonim válasza:
Legalább 5 alkalommal volt már ilyen velem.Elkezdtünk beszélgetni,jófejség,haverság,képcsere..face link,és ott folytattuk.Kép nem ugyanaz,csak egy darab van fent nála,ilyen olyan indokkal..még hiszek neki,de már gyanus.Aztán egyszer csak pakk,eltűnnek ;) hogy ennek mi értelme..?! Más képeivel dobálózni,hazudni és élvezkedni..2014 ;) 20l/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!