Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Titeket csaptak már be?

Titeket csaptak már be?

Figyelt kérdés

Leszbikus vagy biszex lányok, titeket már csaptak be, hazudtak itteni ismerkedés folyamán? Úgy értem először tök normális meg minden, küld is fotót, de ahogy küldi a fotókat mintha mindig kicsit másabb ember lenne rajta. Volt veletek valami hasonló? Felvettétek a kapcsolatot fb-on is, de ahogy pl ti rájöttetek, hogy valami nem stimmel egyből tíltott.

Lány

2014. aug. 30. 14:08
1 2
 11/16 anonim válasza:

húúú engem még nem :o

bár nem is nagyon ismerkedek itt,fb-ig sosem jutottam el senkivel se :D

De aki komolyan szeretne ismerkedni akár barátkozni annak szívesen veszem az üzenetét,vagy akár mire kell figyelni,ha valami gyanús lenne :)

2014. szept. 2. 11:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Nézd a Kamureget az MTV-n....az egész ilyen sztorikkal van tele :D
2014. szept. 2. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Velem még nem történt ilyen szerencsére. O.o

14/L

2014. okt. 11. 13:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Vigyázzatok az ismerkedéssel! :)
2014. okt. 12. 07:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Tele van a net unatkozó perverz elfuserált ocsmány kanokkal, akik nőnek adják ki magukat a neten, mert egyrészt legszívesebben ribаncok lennének, másrészt máshogyan nem áll szoba velük élő nő.

Ezer kilométeről, ellenszélben kiszúrom már az ilyeneket, mert én már öreg ;) vagyok és tapasztalt, de az ártatlan kislányokat átverik.

Azt a szituációt képzeljétek el, mikor két ilyen nőimitátor elkezdi hülyíteni EGYMÁST. Aztán mikor a randira sor kerül, és szembesülnek a ténnyel, hogy a másik is egy szőrös, büdös kan, akkor biztos vállat vonnak és elmennek szobára egymással...

2014. okt. 12. 20:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Kb. így van.
2014. okt. 13. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!