Titeket csaptak már be?
Leszbikus vagy biszex lányok, titeket már csaptak be, hazudtak itteni ismerkedés folyamán? Úgy értem először tök normális meg minden, küld is fotót, de ahogy küldi a fotókat mintha mindig kicsit másabb ember lenne rajta. Volt veletek valami hasonló? Felvettétek a kapcsolatot fb-on is, de ahogy pl ti rájöttetek, hogy valami nem stimmel egyből tíltott.
Lány
húúú engem még nem :o
bár nem is nagyon ismerkedek itt,fb-ig sosem jutottam el senkivel se :D
De aki komolyan szeretne ismerkedni akár barátkozni annak szívesen veszem az üzenetét,vagy akár mire kell figyelni,ha valami gyanús lenne :)
Velem még nem történt ilyen szerencsére. O.o
14/L
Tele van a net unatkozó perverz elfuserált ocsmány kanokkal, akik nőnek adják ki magukat a neten, mert egyrészt legszívesebben ribаncok lennének, másrészt máshogyan nem áll szoba velük élő nő.
Ezer kilométeről, ellenszélben kiszúrom már az ilyeneket, mert én már öreg ;) vagyok és tapasztalt, de az ártatlan kislányokat átverik.
Azt a szituációt képzeljétek el, mikor két ilyen nőimitátor elkezdi hülyíteni EGYMÁST. Aztán mikor a randira sor kerül, és szembesülnek a ténnyel, hogy a másik is egy szőrös, büdös kan, akkor biztos vállat vonnak és elmennek szobára egymással...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!