31/38 anonim válasza:
Te mondtad magadról, hogy értelmi fogyatékos vagy, nem mi találtuk ki. Viszont semmi gond, elhisszük, nem kell tovább győzködni.
32/38 anonim válasza:
Te meg egy olyasvalaki vagy, akinek a diplomáját össze kellene hajtani és ledugni a torkán.
35/38 anonim válasza:
Aki azt mondja, nincs mit tenni, ilyen a világ, a környezet, a politika, stb. az a cselekvésről mond le. Ha az okok rajtam kívül vannak, nincs mit tennem. Aki belátja, hogy az élete saját maga miatt olyan amilyen, az előtt számtalan cselekvési lehetőség és megoldás tárul fel... Ma nagyjából két lehetősége van annak az embernek, aki ki akar lépni a mókuskerékből (vagy bele sem akar kerülni): 1. vállalkozóvá válik, s felépít egy céget; 2. felépít egy megfelelő network marketing üzletet. Egyik sem megy két hét alatt, de meg lehet csinálni. Ha valakit bármelyik érdekel (s nem kifogásokat hanem megoldásokat keres), írjon privátban...
36/38 anonim válasza:
Valahogy már komolyan hiányoltam egy jó szaftos piramisjátékost... :)
37/38 anonim válasza:
Csak a kérdező és azok számára írtam, akik látják, hogy alkalmazottként nincs lehetőségük megvalósítani a pénzügyi és egyéb céljaikat, s mégsem hajlandók ezekről lemondani (s természetesen akik már túl vannak a piramisjáték és a network marketing közötti különbségtételen).
38/38 anonim válasza:
"s természetesen akik már túl vannak a piramisjáték és a network marketing közötti különbségtételen"
Jaaaa. ez egy kemény dió... :/ Sokaknak magas ez a léc, nem tudják megugrani... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!