kedves #9 majd akkor beszelj, ha toleg is jogtalanul hajtanak be ~300K t, pedig te tudod, h nem hasznaltad el.
meg amig a bank uzsorast jatszhat legalisan, sztem megerdemli az allam, h ott verjek att a kedves nav javal egyutt ahol tudjak!
mikor nekem kellett fizetnem, mast nem hallottam, fizesd ki!
nekem tartoznak, leszarjak..., megloptak lesza... ha igy allnak hozzam, en miert tiszteljek vkit?
"meg amig a bank uzsorast jatszhat legalisan, sztem megerdemli az allam, h ott verjek att a kedves nav javal egyutt ahol tudjak!"
Te majd akkor beszélj, ha jobb feltételekkel (olcsóbban, gyorsabban) tudsz nekem pénzt kölcsönözni, mint bármelyik bank! Amíg nem tudsz, és vélhetően fogalmad sincs a kamat működéséről, addig nem tudlak komolyan venni. Addig csak egy hisztis kisgyerek szintjén szidod a rendszert.
Azt is jó lenne észrevenni, hogy nem az államot, hanem a honfitársaidat lopod meg! A szüleidet és a gyerekeidet. Nem a NAVot vered át, hanem minket! Nagyon büszke lehetsz magadra!
Én vagyok a 21F-es. Igazából engem már nem érdekel semmi, és senki.
Meglehet gazdagodni kemény munkával? Ne nevettessetek. Az összes rokonom olyan szakmát dolgozik, amelyek hiányszakmák, tipikus kétkezi melók, amelyekre igény van, de amellett hogy tönkremennek, ne hidjétek, hogy sokat keresnek....
Én nem félek az illegális dolgoktól, nem vagyok egy becsületes adózó, hozzáteszem, ezt nem vesézem itt ki, mert a NAV, akiket annyira """szeretek""" mindenhol figyelni az embert...
Más állampolgárt károsítok meg? A kormány és Viktorka mit csinál? Persze a keresztapára nézzünk fel, az Ő maffiózása tiszteletre méltó. Szép a mosolya a plakátokon....
Egy módon tudom csillapítani azt, hogy már most nem voltam becsületes eddig, az az hogy adományozok olyanoknak, akik VALÓBAN megérdemlik, pl rászorulóknak. De természetesen ezt azért is teszem, mert nekik valójában szükségük van a segítségre !!!!
Nekem az nem menő, hogy valaki tisztességesen leérettségizik, elvégez egy felsőfokú OKJ-t és mehet a gyárba csicskának.
Én ilyen nem fogok lenni.
Persze szerintetek jobb dolog 65 évesen visszanézni arra, hogy becsületesek voltatok, elnéztétek az állam hazudozását, meghunyászkodtatok éhbérért.
Én lennék az, aki fellépne az ellen, ami itt folyik, csak egyedül vagyok. Minden magyar egy meghunyászkodó senki, csak a másik embert tudja b@ sztatni, az utcán olyanok végett beszólni, hogy milyen színű ing van a másikon, vagy mi van rajta, milyen a haja, de ahhoz nem elég tökös ez a nemzet, hogy összefogjon. Erről ennyit.
Lehet Én is olyan leszek, mint ez a maffia állam, de Én nem szégyellem magam. Nincs más lehetőség, hogy legyen egy szép házad, vagy kocsid. Ehhez normális fizetés kellene, de ehhez össze kellene fogni, nem a másik embert az utcán csesztetni értelmetlen dolgok végett, és a munkahelyeken kiközösíteni a másikat, hanem felkötni a gatyát, sztrájkolni stb. !!!
De ugye megértitek, egyedül nem tudok kimenni a parlament elé....
Tudjátok mit, az ilyen magyar embereknek tisztességesen fizetni az adót? Mire fel? senki nem tud kiállni magáért. Mindenki ugyanolyan klón, nem véletlen hogy az állam ezt eltudja játszani.
Több európai országban folyik a vér, lehet káosz lesz, de legalább ilyen országok megérdemlik azt, hogy felnézzek az emberekre, és tisztességesen befizessem nekik az adót.
De ne haragudjatok, nem sok kedvem van beállni 65 éves koromig valamelyik gyárba összeszerelőnek.
A nagy egyetemhez meg annyit, hogy két kezemen nem tudom megszámolni, hány a pályakezdő munkanélküli. Mert a nagy munkahelyek 26 évesen végzettektől nagy több éves gyakorlatot várnak el .... :DDD
Közgazdásznak, meg orvosnak nem mindenki tud menni. Itt az utcába is egyik gyerek nap felét végigtanulta, mégse tudta elvégezni a mérnökit. Van neki érettségije (kemény építőiparral foglalkozó szakközép), meg technikuma, de benzinkútra jár melózni mocskosan, megalázva alig keresve valamit.
Te el vagy tévedve ember - igen, nem mindenki tud elvégezni nehéz egyetemeket, mert nem elég értelmes hozzá vagy nincs elég szorgalma. Nem mindenki talál jó állást, mert nem elég talpraesett hozzá.
De könyörgöm, ki mondta neked azt, hogy a kapitalizmusban mindenkinek jól kell élnie, gazdagon, kényelmesen?
Nyisd ki kicsit a szemed és nézz körül a világban - sehol a földön nem gazdag a két kezi melós. Egyszerűen azért, mert pótolható, nincs semmi olyan képessége, ami egyedivé, értékessé tenné.
jó és akkor mit kell tennem hogy ha nem is milliárdos, de havi 500.000 - 1.000.000 között kereshessek a későbbiekben. Mondd meg, ha okos vagy ennyire... de nekem ne gyere ilyen luxushajón pincérkedéssel, mert akit ismerek, az mára mind idegroncs lett, leépült szellemileg, fizikailag, sőt ennél durvábbakat is olvastam már itt, és máshol is...
Úgy gondolom, ez nem a ""dzsakudzi"" 2 kilós arany nyaklánc meg luxus villa Pesten elvárás...
Vagy alapítsak majd családot havi 150 ezer forintos fizetésből, a gyerekemnek meg nem tudok megadni semmit?
Az a baj megint mi az első gondolatod? Egy rabszolgamunka, amihez 0 szürkeállomány kell.
Mit kell tenned, hogy ennyit keress? Tanulj sokat és szorgalmasan olyat, amit más nem tud. Legyél benne nagyon jó szakember és már "kész is vagy".
Veled az a baj, hogy csak sírsz, de tenni azt nem teszel semmit, energiát nem akarsz belefektetni semmibe.
És nem, ehhez nem kell sem orvosnak sem sztárügyvédnek sem pedig mérnöknek menni. 1000+1 olyan szakma van amiben ha JÓ VAGY akkor sokat kereshetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!