Ha engem becsapnak vagy én becsapok valakit azal hogy egy hirdetőoldalon meghirdetek valamit előreküldik a pénzt és én nem küldök semit milyen következményei lehetnek?
feljelentés, bírósági ügy.
kiskorú vagy akkor a szüleiden hajtják be
Érdemes. Sok kicsi sokra megy.
Bár azt megtanulhatnák az emberek, hogy előre nem utalunk idegeneknek, akit nem is lehet utolérni sehogy.
de a rendőrség az összeg miatt ejnye bejnyével elengedi. a koráról nem is beszélve.
amúgy postai utánvéttel szoktak kereskedni a neten leginkább, így tehát nem sok esélyed, hogy találsz balekot, habár ki tudja...
Fidnyák kormány kisebbségtámogató projektje, törvényhozásai alapján, ha színes vagy, de nem színesfém, akkor 50 000Ft-nyi értéket bárkitől ellophatsz bűntettlenül.
Kérdező, ha fehér vagy, akkor rá***basztál!
Kicsi Joe is így kezdte.
Kicsiben.
Aztán többet akart.
Mondtuk neki, hogy nem kéne.
Baj lesz.
Nem hitt nekünk.
Májusban temettük el.
Már azt, ami megmaradt szegényből.
"amúgy postai utánvéttel szoktak kereskedni a neten leginkább,"
Hát nem igazán. Ponthogy úgy 95%-ban előreutalás megy, a többi utánvét. Nem szeretik az utánvétet mert ha nem veszik át a csomagot oda a postaköltség+a visszaküldés díja is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!