Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A munkanélküli mikor érkezik...

A munkanélküli mikor érkezik ebben a hóban számlára? Ti már megkaptátok?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Te hol laksz, ahol most júliusban havazik? De jó neked...
2014. júl. 7. 22:27
 2/10 A kérdező kommentje:
vicces vagy, adok egy zöldet, de ez engem a trutyiból nem segít ki...
2014. júl. 7. 22:32
 3/10 anonim válasza:
54%
menj el dolgozni
2014. júl. 7. 22:41
 4/10 anonim válasza:
69%

ilyen nagy hóban nekem sem jön

annyira havazik h a póstás nem tudja tolni a biciglit :)))

2014. júl. 7. 22:45
 5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a segítséget, a 3. válaszadónak különösen. semmit nem tudsz rólam te gyökér, akkor miért ítélkezel? remélem most mindnyájan jobban érzitek magatokat, hogy sikerült ma is belerúgni valakibe. kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb örömötök az életben. Sziasztok!
2014. júl. 7. 22:52
 6/10 anonim válasza:
100%

géped meg neted van, csak nem annyira kaki a helyzet, szóval fel a fejjel és legyél pozitívabb!

csak megjön az a munkanélküli előbb utóbb!

2014. júl. 7. 22:56
 7/10 A kérdező kommentje:
átmenetileg kerültem ebbe a helyzetbe, csak 3 hónapja. igen, még van gépem. ki tudja meddig...jó éjszakát!
2014. júl. 7. 23:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Akinek versenyképes végzettsége van, az talál munkát. A 8 osztályosok, érettségizettek pedig sajna így jártak. Nem tudom, hogy mikor jön a munkanélküli. Nekem egy éve, mikor álláskereső voltam 1,5 hónapig, akkor az első talán 10. körül jött, a második pedig huszonvalahanyadika körül.
2014. júl. 8. 07:05
 9/10 A kérdező kommentje:
versenyképes a végzettségem, csak sajnos több műszakos és azt most a kicsik mellett meg a férjem munkabeosztása mellett nem tudom elvállalni. Köszönöm a válaszod!
2014. júl. 8. 11:25
 10/10 anonim ***** válasza:
De megkaptad?
2014. szept. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!